Снимка: Булфото
fallback
Тази сутрин София се оказа затрупана от над 50 сантиметра сняг. Снегът продължава да вали, а столичните пътища са ... лед, сняг и тук там луга. За снегорини няма да говорим - или са препили или пък са отхапали парче отровна ябълка, спят. От общината обаче не спят, тръбят, че са пуснали 250 снегопочистващи автомобила. Даже вече правели трета обиколка на улиците, по които се движи градския транспорт. Бойко Борисов пък изискал от МВР да му направят справка с номерата на снегорините, за да ги следи лично. В 3 сутринта обиколил и София, за да установи качеството на работата. То, тя се вижда. Отлична е!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

ж

преди 16 години

Имаше някога закон - имаш къща, чистиш тротоара пред нея и половината от платното на улицата пред нея. Иначе - глоба. Сега има блокове, всичко е общо...И за почистването на тротоарите и платната от паднали листа и сняг - да се грижи, който ще...;((( Няма глоби, няма съзнание, няма нищо...Нищо освен: работа на три места за оцеляване, умора до отчаяние, и депресивен непукизъм!!! Вътре в кварталите, обаче има - размачкан сняг, който покрива ледени плоскости и хора с бастуни и гипсирани крайници, които вървят като пияни моряци...Бат`Бойко, и Господ да си, не можеш да ни помогнеш...:)))

92

...

преди 16 години

За снегорини няма да говорим - или са препили или пък са отхапали парче отровна ябълка, спят. - Да,определено се иска капка ирония!Бойко Борисов пък изискал от МВР да му направят справка с номерата на снегорините, за да ги следи лично. - Добър виц!В 3 сутринта обиколил и София, за да установи качеството на работата. То, тя се вижда. Отлична е! - е, тук вече прекалявате!

91

Работодател

преди 16 години

Това софиянци сте калпаво и нагло племе!Говоря за надрундените и винаги сърдити на някого като теб.Иначе има много свестни между вас.Какво ревеш като вдовица за нещо...Политически поръчки,червени,сини, пембени и ала бала.Какви поръчки,какви пет лева бре момиче!Като си имаш паркинг по реституция какво ревеш а не вземеш лопатата и си го изчистиш?Купи си две три торби MgCl и поръси паркинга ако не ти се рине.И не скачай срещу такива като мен които са дошли да ти създават работа,защото ако ни нямаше нас какво щеше да работиш?200 семейства изхранвам...половината кореняци софиянци,половината приходящи като мен.Говориш за червени поръчки...а в същото време искаш същите тези червени крепостни закони.Всеки има право да живее където си поиска...ако ща и на паркинга ти ще построя фабрика...след като го купя.

fallback