Лумпени на квадрат
Лумпени на квадрат
И те искат да са като нас Снимка: Зафир | 25 юни 2013 10:15
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
14732
72
8
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
0 преди 10 години
Тетки и тетковци. Айде стига глупости. Родителите дават пример на децата си с тия протести! И то добър пример! Вие се мухлясвайте и си водете вашите деца по молове, щото там е много приятно и спокойно и децата уж от това имат нужда...
18
3
 
10
 
! Отговори
татко преди 10 години
Че аз като имам деца какво да ги правя? Водя ги на протеста с мен. Вярно пириключваме рано, но няма как.Или някой от противниците на децата ще ми заяви, че аз нямам право на протест, защото имам деца. Пълни глупости. Всички имат право на протест. Дори видях една жена в инвалидна количка.
17
2
 
10
 
! Отговори
Една мама преди 10 години
В Норвегия на родителите не се налага да излизат да протестират, за да осигурят нормално бъдеще на децата си!!
16
12
 
5
 
! Отговори
ттт преди 10 години
В Норвегия на този родител щяха да отнемат децата.
15
10
 
4
 
! Отговори
Divine преди 10 години
Не е нормално ти да викаш "червени ***" или "кой не скача е червен" - расизъм, и после да се обиждаш на ***?! Тука пак се стига до лицемерието което е на почит в 21 век и така добре замаскирано от "умни и интелигентни" хора. Я се осъзнайте, сигурен съм, че всеки 2-ри на този протест е давал подкуп или е прецакал някой друг заради собственото му благо. Станахме по католици от папата, ама не сме! Дали си син или червен всички се борят да се набутат във властта, чрез такива като тези навън!
14
1
 
7
 
! Отговори
ejmana преди 10 години
До НИЕДо НИЕПредполагам,че искате да ви се отговори с "не".Kато искате такъв отговор,явно сте комунисти?!Не виждам разлика от поста на едно момиче,мюсюлманка,което не искало да му викат "*** туркиня",ама тя да си членувала в младежкото дпс.Много си го харесвала.Защото за всички интелигентни коментари в нейния пост има разлика между туркиня и дпс.За мен също,разбира се.Щото какви турци са бисеров и цонев.Но между бсп и поддръжника на бсп-sorrry!.Емиии....!Сами си дайте отговор на питанетo
13
8
 
42
 
! Отговори
Родител преди 10 години
Абсолютно съм за това да излезем и заедно с децата си да бъдем на мирните протести! Нека усетят какво е да има обща гражданска позиция и какво е да бъдеш част от едно общество, което заедно може да се справи с всичко. После се възхищаваме как гърци, французи и германци са винаги заедно, когато им настъпят интереса, а ние сме се криели по вмирисаните си панелки. Ето, сега сме на площада и ДА децата ни са с нас, защото те ще плащат след 20 години зулумите на червените!
12
10
 
78
 
! Отговори
Чупакабра преди 10 години
Разбира се, че ще ги водят! Родителите искат бъдеще за тях ТУК, в България. Нека не се оставят на хора, които набиват пица и препикават операта, защото нямат собствено мнение и мозък.
11
92
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
Абсолютно безотговорно! Родителите вместо да си гледат децата се занимават с глупости. Нито има нужда родителите им да присъстват на тези протести, нито трябва въобще да има протести. Падне ли това правителсво идва ГЕРБ, а по-лошо от това за страната в момента няма. И другото вземете прочетете каква е разликата между комунизъм и социализъм и си проверете кои са най-развитите страни в света и какво е управлението там.
10
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
психосоматично програмиране би било също и да гледаш как родителите ти не се усмихват, да израстнеш без да има с какво и къде да си играеш! изобщо били ли сте на протистите, вие които коментирате колко е натоварващо за децата? видели ли сте с очите си какво представляват тези протести? те учат на единство, на национализъм, но съпричасстност и принадлежност към нацията!
9
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вероятно имате право, че децата предпочитат да си играят или да спят на спокойствие, но замисляли ли сте се, че родителите им може би нямат друг избор, може би няма на кого да ги оставят и вероятно нямат пари за гледачки?! Това е жертвата, която правят, за да спасят България, майката родина на тези деца и мястото, където те ще израстнат и ще прекарат живота си! Защото, ако нищо не се промени тук, тези деца няма да имат бъдеще в България!
8
3
 
36
 
! Отговори
jj преди 10 години
ее, това не е на квадрат, а х2 :)
7
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
#ДАНСwithme, да разбием престъпното и свръх-нагло котило, което се опитва да унищожи страната.
6
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не виждате ли, че по тоя начин се гаврят с оня ***, обидил хората...
5
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Koi ti kazva che iskat da sa kato vas? Nelepo e i losho "roditelstvo" da si maknesh bebetata i dezata na tezi protesti! Te iskat da igraiat, da spiat, da sa na tiho i spokoino! Vij kolko izplasheni izglejdat, nadali im e priatno da sa tam v tazi sumatoha s ostanalia kup pobarkani! Bezotgovorni roditeli mnogo, ama oste po-zle e da si gord s tova..
4
39
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гъобелсови методи - караш децата на протест с плакати и хората викат "ау, какви сладури".
3
40
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Попринцип си е хубаво да се протестира ,но да се използват деца за политически цели е откачена работа.На такива грозни неща се нагледах в тая борба за власт ,че чуя ли думата политик и почва да ми смърди.
2
7
 
52
 
! Отговори
фсб преди 10 години
хахах сладури :))
1
7
 
35
 
! Отговори
НИЕ преди 10 години
А ние "червени *** " ли сме?