Crippled Drivers /недъгави шофьори/
Crippled Drivers /недъгави шофьори/
В България е пълно с ментални "инвалиди", с много кеш в джобовете и малко мисъл в главите. Поредните баровци, които си "мислят", че са имали късмет местата най-близо до входа да свободни за тях. Жaлкото е, че някои не осъзнават къде паркират. Снимка: Momakat | 12 мар 2013 16:23
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
85
19627
45
2
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
До богаташа преди 11 години
До Менталния ИнвалидТова което си написал е толериране на престъпването на законите и правилата.Затова те имат такива коли, защото не спазват законите. Даже не са паркирали правилно, ами както им дойде. Щото бързат да изкарат още пари :)
70
0
 
6
 
! Отговори
Анти- Австралия преди 11 години
Сидни, пак пропускаш тотално смисъла на снимката :) Така като те слушам по-скоро миеш чинии на някой Ставрос, и си избиваш злобата и комплексите по форума. Стой си там на *** на географията, пий Fosters, и не се прибирай тук никога, нищо не си научил от престоя си навън. А ако ти стане скучно си организирай "Sheep Shagging Weekend" до Perth или подобно културно мериприятие.
69
0
 
0
 
! Отговори
momakat преди 11 години
Ето ви още материал за храна crippleddriversbg.wordpress/ Австралийчето, бас ловя, че не можеш да направиш коментар под всяка снимка ;) Разбира се това утре, след като се върнеш от сърфинг, операта, рифовете, гемблинга, заключиш гаража и басейна, платиш на *** и там други ритуали дето правиш преди да си легнеш.
68
0
 
3
 
! Отговори
momakat преди 11 години
@От Австралия(Сидни) Я вземи напиши автобиография, ще вземе Джордж Лукас да ти я филмира, ще е бест селър, брато! Ще станеш още по-богат. Ще те снимат в двора до басейна ти, на райските острови, как караш сърф, как прайш гемблинг по улиците на Сидни. Всички ще искат да са като теб, да взимат твоите кинти. Ти всъщност си някакъв много умен. Само, че преди всичко това отиди при твоя сайко налитик до операта над рифа да те прегледа, че май не си съвсем у ред, хахах, е*бати ***, невестулко!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
До 74 преди 11 години
Точно на същата Била съм говорил с ограната. Каза ми - "Това е неохраняем паркинг не отговаряме за него." и с това се проключи. Звъниш на КАТ ако не на 112 и ги караш да си свършат работата и да пратят патрулка.
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в тези случаи охраната, или някой друг от учреждението, което стопанисва паркинга, би следвало да се обади на П&Г за решение на проблема. Някои си имат и поставят собствени скоби на неправилно паркираните коли. Решения има, ама на никой като не му пука така ще е.
65
1
 
12
 
! Отговори
до Австралия преди 11 години
Пишльо, ти не си от Сидни, още по-малко от Австралия. Оди скрий се, фалшив темерут!
64
0
 
4
 
! Отговори
Хе преди 11 години
Ретард тва си ти. Махай се от тука ходи спами другаде. Сега ще почне с Менталният Инвалид да спами, бати *** момче. В училище малко са те били, трябвало е повечко. Така като те слушам още си в школото.
63
0
 
5
 
! Отговори
fda преди 11 години
wtf??!! егаси импотентните типове къде са спрели?! няма оправия!
62
3
 
0
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
ха ха появи се още един който да ви го каже! Менталния Инвалид ха ха ще спя спокойно сега оставям ви в добри ръце, ще има кой да ви сипва пумяри
61
0
 
0
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
Аз си лягам за днес приключвам утреа вие да измислите нещо и дами кажете вие каде сте и какво сте? How 'bout you?
60
0
 
1
 
! Отговори
Аре преди 11 години
Аре стига спами пикльо. Като няма с кой да си говориш влез в някакъв чат, бати лапето.
59
16
 
4
 
! Отговори
Менталния Инвалид преди 11 години
За пореден път чета за някой със скъпа кола който е спрял на инвалидно място написана от някой мишок, който няма какво да прави и обикаля улиците за да зяпа колите. Шушумиго *** тея коли можеш само да ги снимаш и да си ги лепиш в стаята за да си ги гледаш защото никога няма да ги имаш.
58
4
 
0
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
знам какво съм написал. като разделиш на 12 ще получиш осреднено месечния ми инкъм без супера и преди такситеТочно това ти казах на това ниво са не малко хора, както сам си се убедил и банкери включителноако седна да ти вадя разпечатка (не че ще седна лични неща да качвам) няма да е само 1. Счетоводителите може да ти извадят всички асети по ACN-ите които държа в ASIC. Събмитвам всеки юли BAS рипорти в ATO и виждам годишно колко правя. Това да не просто фиш че да ти го извадя лесно. ***!!
57
0
 
3
 
! Отговори
Angelhell преди 11 години
До От Австралия(Сидни)Бро, освен другото май и с математиката не сте на ти.Номера е следния: намираш бутон Start на Windows и изпълни следните стъпки:Start -> Run -> calc Сега пиши... 400000/12 Като получиш резултата, сравни го с това, което си написал!И ще стигнеш до отговора, че такава сума наистина печели доста приличен банкер.И преди да се амбицираш да ни вадиш разпечатка на сметките си, ще добавя, че парите не променят... момчето и селото!
56
0
 
8
 
! Отговори
HAHAHA преди 11 години
"Отивам да проверя дали съм заключил гаража и басейна и си лягам" Тоя е пълен мишок. Няма с кой да си говори и умишлено плямпа глупости хахахах... бати клоуна.
55
8
 
1
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
австралиеца Денис Маринов----------------------------------Какво е това? За бога кой е тоя? буахахаха как ме забавлявате. това сега от къде се пръкнаОтивам да проверя дали съм заключил гаража и басейна и си лягам. А вие измислете нещо пак.
54
0
 
5
 
! Отговори
Не се занимавай преди 11 години
Тоя влиза колкото да спори по форумите, някъв психопат без работа. Тва цели и си го получава като му пишете, някъв откачалник.
53
0
 
6
 
! Отговори
Мале преди 11 години
Тоя е пълен *** верно. FOREVER ALONE ***.Не знам дали разбираш ама никой не го е** какви пари правиш или колко басейна имаш. Имай ги колкото искаш, да се доказваш при това с пари, на абсолютно непознати хора от някакъв форум, че чак снимки да пращаш - ти си напълно луд приятел, не те слуша главата въобще, съвсем честно ти го казвам, не целя да те обидя. Намери си истински живот и комуникирай с хора, хората не ги интересува как жиееш, глупав си да правиш изказвания за живота на другите.
52
4
 
0
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
На компа съм си и си правя кинти. а днес.бг си седи отворен quel problem?Осъзнаваш ли часовата разлика че при мен е полунощ? и след малко ще си лягама докато ти спиш аз ще карам сърф "на най-красивата точка на планетата", тогава нали не очакваш да ти пиша, няма как да съм си на компаАз чакам снимка от оня пумяр Bora Bora да го видим какъв е и къде е на голд коста?