Тук зарата не може да паркира, но...
Тук зарата не може да паркира, но...
Защо дошлите в Софоя си мислят, че може да паркират навсякъде? Снимка: Krasimira | 30 юли 2018 09:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
17771
12
3
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Сленядури преди 5 години
***! Само ни цапате града, който е столица за вас.
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щото гледат от софианци, бре..
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, сега само върнете 2 снимки по-назад, за да видим как паркират хората с регистрация "СА"...И дали автомобил на тротоар пречи по-малко от автомобил на релси, по които не минава трамвай. В София, проблемите с паркирането са от години, но никой не изгражда паркинги, само се боядиват "паркоместа" в синьо и зелено, за да се събират пари. И ако след 2 години извадят релсите на въпросното място и го боядисат, и него в синьо или зелено, тогава всички там ще са паркирали "правилно", защото ще си плащат
8
7
 
12
 
! Отговори
аз преди 5 години
Като гледам цветенцата по предния капак, ми се струва, че шофьорът е жена, а жените спират, където могат и най-често на забранени места, посредата на пътя или заемат по 2 места. Женската логика е странно явление.
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗарТова "западащо градче" се бори за 5-то място по население в България и е често в челната тройка по приходи на глава от населението.
6
20
 
14
 
! Отговори
Зар преди 5 години
Стара Загора е западащо градче, всички които останаха са пенсионери и най-вече ***. Манталитетът е селски, културният и научен потенциал - нисък.Тъжно ми е, но нямаше как да не се махна от там.
5
3
 
16
 
! Отговори
Антония преди 5 години
Колата не е аварирала. И наистина там трамвай не върви от доста време, но колите са спрели на пътното платно и се налага да ги заобиколим, за са минем.Живея в района и до сега не съм видяла глобен шофьор!
4
2
 
26
 
! Отговори
селянинът с колелото преди 5 години
Аз пък смятам че преди снимката ,пред него и встрани е имало още коли които са отпрашили и затова в момента на фотото изглежда като спрял в пустиня.
3
3
 
58
 
! Отговори
.... преди 5 години
Верно е спрял адски тъпо. Само не знам защо смятате, че е селянин. Стара Загора не е село, а и София не е единственият град в България. Честно казано в моето село няма каруци, а наскоро в София видях 2 за един ден.
2
3
 
30
 
! Отговори
... преди 5 години
Да ви кажа, не са само "дошлите" в София, които паркират както си искат. Всички го правят за съжаление. Лошото е, че докато няма контрол това безобразие няма да спре. Не съм сигурен обаче дали колата на снимката не е аварирала. Доста слабоумен трябва да е шофьорът, за да я спре точно на това място.
1
7
 
17
 
! Отговори
.. преди 5 години
От къде да знае човека за какво са тези метални неща по земята. На село трамвай няма. Но и друго е вярно, в този участък (това е до семинарията) трамвая не върви от доста време, което не оправдава паркиралия.