Идилия от Варна
Идилия от Варна
Котка маркира неправилно паркирал джип Снимка: varg vikernes | 30 мар 2018 16:20
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
5135
6
6
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сладко котенце :D
7
1
 
1
 
! Отговори
dsdas преди 6 години
До Анонименмноо си *** чек....още си у 19ти век...
6
8
 
3
 
! Отговори
шофер преди 6 години
мой тука пишат само от БГ Мама, ама без книжки дето мъжа им кара и те само се возят. Вие наясно ли сте с проблема с паркирането? наясно ли сте че корумпираните общинари направиха невъзможен живота в градовете, като превърнаха стари хубави квартали с гета? като имам апартамент и сме трима шофьори и имаме коли, къде да ги оставя? като има абсолютно ненужни кални места с травички, оакани от кучкарите и котките, където не може да се спира? защото били зелени площи? хаха моля ви!
5
2
 
6
 
! Отговори
t2 преди 6 години
Това номерът наборът на дребнопишковеца собственик ли е ? Поредният, който няма какво да покаже освен голяма кола втора ръка паркирана като бедуин в пустиня ....
4
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нередното е, че Варна има само един паркинг. Явно човекът с телефона не е шофьор
3
3
 
21
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Този тип возила са най-подходящи за лунния пеизаж по варненските улици. За съжаление. А не е като да няма пари за ремонта им.
2
12
 
24
 
! Отговори
Тексаски Рейнджър преди 6 години
То това грозилище по зле и от стар опел. Мъка, мъка. Гаден хамър на 150000 хиляди мили. Само се чудя това нещо кой го ремонтира, че то всеки ден се чупи.
1
50
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше стар опел щеше ли да го снимаш? Щото отзад има и други паркирали по този начин... Или негодуванието по лесно се излива, срещу скъпи играчки които не можем да си позволим??