Сутрин лягаме, вечер ставаме
Сутрин лягаме, вечер ставаме
Кой ден станахме :) Снимка: Здравка | 18 ное 2013 13:51
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
32
14774
85
5
Напиши коментар Коментари
26
4
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
До TanijaМоят боксер не позволява никой да повиши тон в къщи.
25
5
 
11
 
! Отговори
Tanija преди 10 години
Снимката е уникална.Само хора, които са отглеждали едновременно куче и дете разбират за какво става въпрос.Съгласна съм с казаното от 23, защото е вярно. Когато дете и куче отраснат заедно никой не може да нарани детето - кучето го брани (дори от родителите) . Синът ми отрасна с боксер и кучето не ми позволяваше дори да му се скарам.За тези, които никога не са отглеждали куче. Вие не разбирате психологията на кучетата, не се вслушвате в съветите на "кучкарите", по-опасни сте от самите кучета.
24
1
 
5
 
! Отговори
Вие нормални ли сте? преди 10 години
Как кучето ще направи нещо на детето бе? Ако и вас ви изхранват със сурово месо и ви бият по пет-шест пъти на ден, както и да те пускат да се биеш през ден с други... по-зъл ще си от всяко куче.
23
8
 
5
 
! Отговори
читател преди 10 години
... и все пак това е безразсъдство.
22
6
 
6
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Е, то във англия няма няма нищо друго освен ***, редовият англичанин или всеки който се е наврял във вмирисания им остров има IQ близко до това на всеки паяк. Българи във Германия има работа за всички на които им се работи.Не се врете при тия ***.
21
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До SASAТи си бавноразвиващ/а и ти си за бой. Те в Англия децата си не могат да възпитат, камо ли кучетата.... И искам да ти кажа, че когато кучето и детето израстнат заедно просто НЕ Е ВЪЗМОЖНО някой да направи нещо лошо на детето в присъствието на кучето; камо ли самото куче да го нападне. С малката подробност, че да си вземеш такова животно е същия ангажимент, като да си имаш дете - иска и грижи, и внимание, и възпитание. Тва нещо *** никога няма да го проумеят - КУЧЕТО НЕ Е ПРАСЕ
20
23
 
14
 
! Отговори
SASA преди 10 години
Една такава ужасна *** онзи ден уби 4 годишно момиченце в Англия. Родителите на това дете са за бой. Безумци!!!
19
3
 
25
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Аз отглеждам две деца, моите си. И един Лабрадор, и като си свърши работата в парка, му прибирам това което трябва да се прибере. Кой си ти че ще ми казваш къде да си давам парите които сам си изкарвам?????????????????????????????? Тук във Германия има специални паркове само за разходка на кучета. По детските площадки които има на всеки ъгъл е забранено за кучета.
18
11
 
10
 
! Отговори
до човек преди 10 години
И на моята улицата също са така, храни ги който има възможност. Познават всички хора, които живеят на тази улица и лаят по непознатите хора.
17
6
 
36
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Да кучето е немски дог, а *** дето пише че щяло да захапе главата на бебето, да се опита да стори нещо на бебето, ще види какво ще му се случи.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 8Немски дог
15
5
 
41
 
! Отговори
До Иван преди 10 години
Много си прав Иване. Тази държава /нашата де/ е пълна с *** и комплексари. Ако поне веднъж в живота си бяха гледали по телевизията какво правят хората по света за животните /домашни и диви/, с какви клиники разполагат, зоополиция и т. н. нямаше да говорят по този начин. Но тези *** същества са толкова комплексирани и убити от живота, че треперят и се подмокрят пред хората с пари. Но от друга страна на мъртво куче нож вадят. Толкова са жалки.
14
2
 
32
 
! Отговори
jasemi преди 10 години
До 23Това за кучетата и децата е абсолютно вярно!Наистина децата са по-добри и отговорни,всичко за кучетата зависи от стопаните им!
13
16
 
31
 
! Отговори
Човек преди 10 години
Браво, 23!Всеки път когато има такива дискусии се опитвам да кажа, че едно куче ако не е гладно, не е бито и гонено, е най-доброто същество на света! Почти всеки ден съседките ми и аз слагаме до кофите за *** отпадъци от храната си и купуваме от Метро евтини гранули за да храним кучетата от улицата. Смея да кажа, че при нас - хотел Плиска, има много, но нито едно не е агресивно. Разбира се, има и ненормалници, които се карат, но разумът би трябвало да надделее.
12
9
 
41
 
! Отговори
иван преди 10 години
Точно защото е животно и може да се предположи че може да захапе някой,а какво ще кажем за хората,които прерязват гърлата на децата ни.Я вземете се справете с човешката жестокост и после оправяйте кучетата.Проблема е ,че не ви стиска да скочите срещу човек,щото може да ви се случи случка,а на беззащитните животни си избивате комплекси.
11
11
 
46
 
! Отговори
23 преди 10 години
А какво ще кажеш за осакатените ни деца от убииците по пътищата и изнасилвачите...Аз също имам деца и и имаме куче в къщи.Учени са установили и е доказано,че където има куче в къщи,децата са по отговорни и добри.За да не са гладни и агресивни,има лесно просто вместо да хвърляте остатъци от храна в контейнера,просто ги сложете до него,все ще нахраните някое гладно животинче и няма да е агресивно.
10
9
 
41
 
! Отговори
един преди 10 години
Допети, теб ако те ставят 3 дена на -15C, без вода и храна ще станеш много по страшен от това куче ...
9
11
 
22
 
! Отговори
Хахо преди 10 години
Дупети ти си болен мозък.аахха
8
47
 
24
 
! Отговори
Отврат преди 10 години
Утре,когато песа прегризе гърлото на бебето и всичко се облее в кръв,кучкарите ще кажат:Виновни са родителите,предизвикали са бедното кученце.Хора вразумете се,това все пак е животно.Познавам подобен случай.Вразумете се!
7
38
 
28
 
! Отговори
Допети преди 10 години
Няма как да замълчим човече! Умъртвените и осакатени от кучета хора ще си останат такива. Както и децата с перманентно насаден страх от безбройните кучета по улици и паркове.Остави същото това куче на -15С за три дена и без храна и ще видиш какво ще направи на бебето. Ама такива снимки не се публикуват.