Как българите паркират в Ксанти, Гърция!!!!
Как българите паркират в Ксанти, Гърция!!!!
Преди празниците имаше много оплаквания за неправомерни глоби в Гърция - "аз си бях паркирал, а те ме глобиха 100 евро....". Е за разлика от България, очертанията на паркингите по Моловете и магазините трябва да се спазват!!! Снимка: hristo mihalev | 10 май 2013 13:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
51
16584
25
1
Напиши коментар Коментари
42
1
 
6
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 11 години
До 167, Нашите не могат да свалят, защото няма такова положение в закона! А там имат регламентираната такава операция - свалят ти номерета докато не си платиш дължимите данъци, такси, глоби. И стига сте ревали, спират предимно таралясници с неработещи светлини или с нарушение на знаците или скоростта при движение. Да не мисли ***, че мое да мине с 20Е! Опичайте си акъла, стига сте ревали.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно е верно никога не гласувайте за комоноидите и костовите и догановите ***.Виж те какво са правили и сега искат да гласуваме за тях нана ху. в зад....т ви. майк.ви да..а долна.И сега се правите че хоръта са забравили всичко чакайте власт м д.Комонистите бяха недосегаеми всички бяха надути въйки.
40
2
 
5
 
! Отговори
167 преди 11 години
Обаче ние като идем там ни свалят номерата за нищо. Нашите политици разбира се не забелязват тези дребни разлики и не предприемат нищо. Тука се правят на мъже, но като застанат срещу гръцките политици са като ученички. Да сте чули наши полицаи да свалят на гръцка кола номерата? Няма и да чуете...
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно време като некои избегаше в гърция ако го хванеха на границъта го трепеха като куче,знам случаи които беше избягал едно време в гърция и си дойде след 1989,и представятелиси каква *** Смолянска полицейска злоба го пребиха от бой и го хвърлиха във реката.и по този начин му отмъстиха защото неса го хванали едно време смолян е най идиоцкият полицейски град.На границъта ги трепяха като кучета.
38
0
 
0
 
! Отговори
167 преди 11 години
Гърците правят много по- страшни неща в БГ, но не се снимат и не качват такива снимки по техните сайтове. Миналия ден пред магазина на ЛИДЛ в гр.Гоце Делчев бях свидетел, как трима гърци - младежи, паркираха на едно от трите места за инвалиди, при положение, че останалата част от паркинга беше почти изцяло свободна. Охраната на магазина - един пенсионер, който се припичаше сладко на слънцето не реагира изобщо. А как ви коли съм виждал на паркингите пред магазините на ЛИДЛ и ПЕНИ в Гоце Делчев, бедна ви е фантазията. На вторични суровини в БГ съм вижда по-свестни коли. Обаче ние като идем там
37
0
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
40 Дори ако имаш предвид Западните покрайнини пак не си прав ! Това важи само за Западния бряг на ивицата Газа
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм бил в ксанти имали море там извинявам се ако някои ми каже щесъм много благодарен мерси предварително.
35
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз само да ви кажа, че в Европа след 5 часа следобед ако си пешеходец по-добре не излизай по улиците. Ще те згазят на пешеходната пътеки. Митове са това за културните шофъори на запад.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смолян и Доспат са най красивите градове а хоръта са най големият *** ако се сменят щее швейцaрия.От тоя по голям *** народ несъм виждал.В Смолян всичко е връзкари абсолютна полицейска мафия.
33
1
 
4
 
! Отговори
Цвети преди 11 години
От извора - елате в Атина и вижте как се паркира.От ляво- от дясно - до сфетофар - точно на завой- където им падне.
32
1
 
6
 
! Отговори
Ганьо преди 11 години
До От Австралия(Сидни)То като гледам и баща ти е паркирал на *** в п*тката неправилно, че такъв горд *** се е пръкнал оттам!
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, селяндурчето си купил старата C класа комби на 200 хиляди километра 3та ръка от западна европа и вече мисли че е хванал господ за шлифера.. колата му е евитина, 30тина хиляди лева да върви. А че е паркирал като *** е явно за всеки, ама те в неговото смолянско село нямат молове и начертани паркоместа - човека не знае що е то паркиране като европеец...
30
1
 
33
 
! Отговори
селянин и селяк преди 11 години
Не обиждате живущите по селата. Те не са виновни, че има такива катили като този на снимката. Дядо ми цял живот е живял на село и винаги си паркираше правилно и точно. За 50 години зад волана не вдигна нито веднъж скорост над 80 км/ч и няма нито една глоба. Този обаче е друг случай. Той е *** - гражданин, със скъпа европейска кола, но със селско мислене. Не произхода и местоживеенето правят селяка, а затлаченото му мислене. Заради ей такива ни се смее цяла Европа. И са прави хората.
29
7
 
10
 
! Отговори
СС преди 11 години
Който е бил там, знае за какво става въпрос.Гърците масово карат пияни (не подпийнали), паркират както им дреме, не спазват никакви знаци...Разбирам да е в някоя друга държава, но точно за тая *** да се възмущавате от "лошите българи".
28
1
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
До имигрантне мога да си "комуницирам" определено :) "Ich bin ein Arsch" - това ти е мотото на теб. За едно нещо грешиш. Мозакът ти е тотално ампутиран. Такива като теб са най-жалки типове. Не знаят какви са - българи ли "Е"мигранти ли. Люшкащи се без пристан шамандури. Но иначе много нахакан :). Точно за близане на шефско дупе да не говорим, все пак виж къде си и какъв ти е произхода, нали така? ;)А, висшата математика съм я взел отдавна. И 4-те части.
27
3
 
1
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
до 26 защото не съм си ампутирал мозъка като теб. Че ти и български не можеш бе ***. С тези лингвистични познания не ти трябва чужбина. Ти и по български не можеш да комуницираш. Със селски език не става по Европата. А бе кво да ти пиша ти и сега не ме разбираш. Езикът не е това с което ближеш дупето на шефа ти. Това е средство с което можеш да кажеш на един не българин да си гледа работата. т.е. висша математика за тебе !
26
2
 
5
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
До имигрантТи що чиниш там тогава? Аре идвай обратно ***.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миналата година ходих до Ксанти. Който е бил там с кола знае за какво става въпрос. Гърците карат като луди и не спазват нито знаци нито правила. Нашите хора се подвеждат и започват като тях, но появи ли се полиция го отнасят тия с БГ регистрациите.
24
8
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
най ме дразнят м/у франкфурт и щутгарт като излизат да задминават със 100 км/ч без да гледат назад и наляво. Понеже никога не са карали с 250км/ч не могат да стоплят защо им се зверят отзад. Най добре у България си останете и не обезверявайте Европа.
23
3
 
3
 
! Отговори
E60 преди 11 години
Невъзможно е да се паркира така! От дясно е тротоар, вижда се ясно. Мерца е дошът от ляво 100%. Е как е паркирал под обратен ъгъл??? Нали всички сте големи шофьори а не ви прави впечатление че колата е обратно на посоката на движение!!!