Няма вирос. Коръб изнася. Економиката работи
Няма вирос. Коръб изнася. Економиката работи
-33.990287°, 151.232017° са кординатите. Економиката не е спиръла защото вирос няма и коръбите изнасят. Правописните грежки са омишлени, за да не знаете кои не са. Поздрави от Сидней Ав$тралия! Снимка: от Сидней Ав$тралия | 17 май 2021 13:01
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
4854
3
17
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
до 22 уточнение преди 2 години
Чебурашката е украинец, недей да обиждаш квартал Люлин или град Ямбол,където живеят българи. Аз съм от Ямбол и също НЕ харесвам Чебурашка. Все едно обиждаш и мен.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидното много неща не помни или се прави, че не помни. Нали те поканих в Сингапур бе синдьо, най-доброто място за живот. 6-те ти цифри на година няма да ти стигат за наема само, ама си отворен много. И да, ориз ще ядеш, че за друго няма да ти стига ИТ заплатата. ***, 2 думи не може да върже, кодове пишел. Ае марш и да не дъм те чул повече.
23
5
 
4
 
! Отговори
Свещен гущер преди 2 години
Не ги слушай тия клошове ние най-добре си знам колко сме си хубаво финансово красиви.Тук в норгето всичко е шест но май ще отплавам по на юг , че имам оферта за седемцифрена сума на година .
22
1
 
4
 
! Отговори
До 22: преди 2 години
И в Австралия ли са ги допуснали вече не знаех, че са толкова зле? За Канада съм сигурен, че точно китайците вдигнаха цените на имотите до небесата, преди 4-5 години след като заляха Ванкувър отпрашиха за Торонто и Монреал като чукаха на вратите на къщите и предлагаха по $1 Милион кеш за къща. Естествено, злите езици говорят за подкупи на най-високо ниво като са казвали на митничарите да не проверяват куфарчетата на китайците (пълни с пари догоре).
21
1
 
7
 
! Отговори
Летящия холандец преди 2 години
Кво стана Чебураш ,нещо ти го набиха яко .Не си оригинал с тия правописни грешки.Иначе си неграмотен ,то е ясно .Губиш се и нещо не върви трафика .И тая снимка е менте Сидни. Големо меннтте.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анлеларийй Г.Г. преди 2 години
Ей Синдито, помниш ли ме от Мосман..Сладко пишеш и много говориш за острова ,но спестяваш, че Сидни е окупирана от китайци.Месните не могат да ги траят тия нагли китайци.Всички имоти се играят на търг и само жълтите ги купуват като наддават здраво.Нещо да кажеш са специалните визи за Китай.Нещо да кажеш за куфарчета с пари от Китай в държавни служители.Много знаеш за БГ защото си в Ямбол или Люлин . А ЗА АВСТРАЛИЯ МОЖЕ САМО ДА МЕЧТАЕШ и да четеш и пействаш.
19
4
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Австралия е континент на 4 климатични пояса, крокодили има в Бризбън, щата Куинсланд. В Сидней няма, нито в мелбърн. Отровни неща са рядкост. В БГ много повече хора на година загиват от куучета или от р0ми ама никой не прави филми за това нали? Що? Хората искат да гледат Оз. Инъче трябва по Дискавъри да дават Факуултето нон стоп. Едва ли някой ще я гледа.Лора, да оскотявам из Африка Азия обикаляйки на стоп, да спя и живея като скот, да ям ориз до шосетата в мръсотия и мизерия като блогър ли?
18
5
 
4
 
! Отговори
До 19 Лора: преди 2 години
Не съм програмиста от Оз, но в някои отношения той е прав. Австралия има много балансирана имиграционна политика, не допуска въобще толкова лесно разните чернокожи, индийци, китайци за разлика от САЩ, Канада и Европа; точно затова цените са сравнително нормални, а един програмист от неговия ранг взема нормално $160К на година. В САЩ и Канада има много имигранти, които вдигат цените на вскичко, а заплатите падат. Иначе, в Австралия е пълно с отровни гадини и крокодили.
17
2
 
4
 
! Отговори
Lora преди 2 години
До Чебурашка Не знам дали си истински Чебурашка илипросто дращиш тук, защото ти е скучно и нямаш социален живот, но Австралия съвсем не е най-райското място на планетата. Вероятно от някое българско село си скочил направо там и нямаш никакав база а сравнение, но по света има много по-красиви и райски места. Малко пътуване из Африка и Азия например няма да ти навреди.
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека да гласуваме:Аз съм на мнение, че профила на Чебурашка принадлежи на програмиста в Австралия, а не на платения драскач, работил преди като шофьор на такси и нощен пазач, учил-недоучил за авиоинженер.
15
3
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Така е, не може всички да сме здрави да ни правят лок-даун нок-даун, нито пък сме удачници да фърляме пачки от балкона на комисар Попов и да живеем в поднебесната сиггаанияПоздрави от Новия свят, ама за вас го бройте друга вселенап.с. нищо не съм ти откраднал, ти вече си обран ама още не са ти го казали от пенсиония фонд
14
4
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
На това място е сниман Мисиата Невъзможна 2, ако потърсите Bare Island екшън сцените с взривяването на моста. И съм се гмуркал в ляво има коралов риф.Уикенда преди да се гмуркам нахранвам клошовете тук и излизам на приключения из Австралия, качвам злия електрически байк на автоматика и отпрашвам из джунглите. А през седмицата ставам финансово красив. Скоро ще ходя да гледам китовете почва миграцията. Поздрави от най райския край на Планетата
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неграмотникът от ОЗ :)
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синди, снимай някой минаващ влак, изобщо има ли влакове в Австралия?
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука го скъсаха от подигравки, че е неграмотен на *** и че коди в говърмента на шльокавица, а той почна да пише уж неграмотно. Явно му е по-лесно да се самоунижава за забавление да аудиторията, отколкото да прочете 2 книжки за 3ти клас и да научи някви думички. Те в аустрейлия само такива ги взимат, хубостници хяхяхя
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдьо, следващата снима искам да се изфукаш как изглежда една общинска австралийска тоалетна отвътре. Дай координати и за доказателство един лист подобен на тоя.
9
4
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Изобщо не съм го закасал продължавам да съм си финансову красиф Само може да ми завижда те,
8
0
 
8
 
! Отговори
Летящия холандец преди 2 години
Това е менте Синдьо.ВИЖТЕ добре надписа и листа.. Не го ли виждате.?Наслагване на надпис и ..Копи ....Как се излага тоя ментак.ПЪЛНО менте.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми е ясно дали Сиднито се подиграва с някого, пишейки с умишлени правописни грешки или се подиграва сам на себе си.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, $индито да не го е закъ$ал за $$$.