Софийски добричлия
Софийски добричлия
Кой лъже? Добричлията или столичанина Снимка: Живко | 13 юни 2013 10:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
59
29328
43
6
Напиши коментар Коментари
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВарнаПреди 'и' не се слага запетая, интервал се поставя след, а не преди запетаята, последната част на изречението е извън контекста - и караш хората да пишат грамотно.... (facepalm)
52
3
 
0
 
! Отговори
Варна преди 10 години
До ПАУНОВПърво се научи да пишеш грамотно ,и тогава давай коментари за всички,и стига с тези шльокавици,има ли кирилица на която се пише.
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Варненските гагаузи са ми по-забавни даже и от торлаците :)
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако става дума, 'варненци' през 1878 г. са били 4000, от които 100 български къщи, останалото евреи, турци и гърци. сещайте се откъде са дошли този '1 милион' :) - просто още един експеримент, както и експеримента със софия. където и да се роди човек, когато от ранна детска възраст го приучват да ползва асансьора, за да пренася буркани и чували с картофи, и си събува обувките пред входната врата, си остава Пурко!
49
6
 
7
 
! Отговори
Mo преди 10 години
Техеранци, не идвайте във Варна!!! В София ви е мястото.
48
3
 
0
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
ГОТИНА СНИМКА.....както виждам,доста провинциалисти е провокирала ....))))))
47
0
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 10 години
Тишина "В"изантиецо.
46
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Техеранци, живеещите във Варна се наричат "варненци", а не "варналии". По същия начин вие сте "техеранци", а не "техеранлии"Научете го!
45
8
 
4
 
! Отговори
Varna преди 10 години
то си е цяло премеждие да минеш по Варненските улици ... Pone ima ulici , a v Tolbuhin i tova niama.
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
регистрационните табели не показват кой от къде е, но за сметка на това, както казваше един приятел, когато катаджия види номер от друг град, настръхва като на зло куче топките :)..едва ли има по-голяма причина за корупция и подкупи в сектора 'пътна сигурност' от различните регистрационни номера..а специално за 'варнианци' - с очите си съм виждал как паяк подминава 10 местни коли и вдига софийска..
43
4
 
8
 
! Отговори
Dobrichliq преди 10 години
До VarnenecТака е опасни са, не са свикнали да карат на Луната, то си е цяло премеждие да минеш по Варненските улици без да ти изпадат пломбите.
42
9
 
15
 
! Отговори
Varnenec преди 10 години
TX vav Varna e kato PK v Sofia .I btw na dobrichlii im vikame TEHERANCI.Teheranec s Golf e po-zle ot kolegata mu ot Pernik
41
7
 
42
 
! Отговори
Софиянка преди 10 години
Обичам Добрич , ако можех с удоволствие щях да живея там - спокойни хора, близо до морето.Що ви е зор да се водите софиянци не разбирам ? Аз в последно време казвам ,че съм от село, че от " софиянците " вече ме е срам
40
3
 
8
 
! Отговори
минчо преди 10 години
и двамата са селяни
39
0
 
19
 
! Отговори
до 39 преди 10 години
Братле, остави ги шофьорите и ***, ами вземи се върни в 3-ти клас
38
12
 
10
 
! Отговори
do 22 преди 10 години
Братле запомни едно-***-СКИОР И ПЕРНИЧАНИН ШОФИОР-ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА
37
4
 
28
 
! Отговори
Добричлия преди 10 години
"ВСИЧКИ от този град са селяни, ВСИЧКИ от онзи град са интелигентни..." Спрете се, бе хора! Видял някакъв си *** с ТХ и видите ли, ВСИЧКИ с ТХ са такива! Генерализирането винаги е било признак за тесен мироглед. Ясно, че лошото образование, бедността и пр. допринесоха за появата на всякакви субекти, но не слагайте всички под общ знаменател! Тъжни хора с тежки комплекси за малоценност.
36
5
 
9
 
! Отговори
ПАУНОВ преди 10 години
До АнонименКОЙ ТЕ ЗНАЕ ТИ ОТ КОЙ КВАРТАЛ СИ НА,Я АСПАРУХОВО,Я КАЙСИЕВА ГРАДИНА,Я АКСАКОВО ПА МОЖЕ И ОТ ВИНИЦА ИЛИ КИЧЕВО ДА СИ,А СЕ ПАРВИШ НА КОРЕНЯК ВАРНАЛИЯ,КОЙ ТЕ ЗНАЕ И ТЕБ КАТО ЛЕЛЯ ОТ КОЕ СЕЛО НА ВАРНА СТЕ,,ЖИВЕЕТЕ НА ЕДНА ТУБА БЕНЗИН ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА СЪС СКУТЕР,АМА СЕ ПЪНЕШ В НЕТА ЧЕ СИ ГОЛЯМ ШОФЬОР,ВИНЕТКИ НЯМАТЕ ПО СТЪКЛАТА ГОЛЕМИ ШОФЬИРИ СЕ ИЗВЪДИХТЕ,АДИ НЕ МИ ГОВОРИ
35
2
 
15
 
! Отговори
TX преди 10 години
До 1: Момче, тея дето се хвалят в нета че са големи бойци, обикновенно са суперсмешни хорица които много им се иска да набият някой, ама нито могат, нито им стиска да се пробват.. че и 2-*** набил.. Х А Х А!!! И само за сведение съм ТX, карам 15 години, имам златен талон, никога не са ме хващали кукундрелите в нарушение и не съм им дал и 1 лв. Никога! А ти? :):):)
34
1
 
5
 
! Отговори
ПАУНОВ преди 10 години
До лялялеля,леля кой те знае и теб от кое село на софия си,ама сега лопаш квото трябява и не трябва,ти като ходиш в други градове(ако имаш винетка на колата де),защото има И ВАРИАНТ ДА НЕ СИ ИЗЛАЗАЛА ОТ СОФИЯ,КЪДЕ ПАРКИРАШ ПО СТАДИОНИТЕ ЛИ,АМАН ОТ УМНИЦИ ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ,ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ,ВСЕКИ МНОГО РАЗБИРА