Слава на БКП!
Слава на БКП!
Манифестация в Ловеч по време на социализма. Много хора си спомнят с носталгия за тези времена, но нека не забравяме, че тогава много бързо можеше да се влезе в затвора като „враг на народа“ за критични забележки относно партията и системата!
Днес положението може да е тежко, но всички ние имаме възможноста да кажем свободно това което мислим и имаме право на избор между десетки партии! Снимка: Стефан | 15 апр 2013 16:34
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
54
22782
27
10
Напиши коментар Коментари
39
4
 
6
 
! Отговори
Бойко преди 11 години
Хубаво си говориме свободно и си изразяваме мнението и после в някоя тиха уличка те застигат двама - трима маскирани, хвърлят ти един як пердах и дотам със свободата на словото.После те преупреждават какво ще ти се случи на теб или на някой твой близък и така вече не говориш много - много. Да не говорим, че всеки може да бъде обект на послушване и следене в интернет и т.н.. Сами си открийте десетте разлики или прилики!!!
38
4
 
10
 
! Отговори
gogo преди 11 години
На тези, които плюят комунизма да им напомня така лекичко, че в момента работят на компютър, с монитор и клавиатура дело на комунизма в Китай. И най-вероятно дори и долните им *** и дрехите също са правени в комунистически Китай.
37
3
 
10
 
! Отговори
Prost преди 11 години
Свобода на словото = говорете си, не ни пречите!
36
3
 
5
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Гладни но свободни...
35
4
 
13
 
! Отговори
il_cho преди 11 години
избор между десетки партии... Абе драскачо, ти явно не пиеш достатъчно. Голям избор на палячовци, кой да ни краде и мачка. Страшен избор! БКП има своите грешки и даже се дразня, че не всичко и досега е отразено в учебниците. Ала както казва бай Тошо "това, което ние построихме вии не можете и да го боядисате..." и е яко, ама яко прав! Ясно ли ти е, "демократе"?
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Днес положението може да е тежко, но всички ние имаме възможноста да кажем свободно това което мислим и имаме право на избор между десетки партии!"Това ми звучи като на потъващ кораб - няма смисъл да се блъскаме, вода ще има за всички...
33
5
 
7
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Ако ГЕРБ си наредят изборите, както си искат, след 2-3 години в Ловеч може да се провежда същата манифестация като на снимката, само че колите ще са четири Волекса с буквите на партията-майка :)
32
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес положението може да е тежко, но всички ние имаме възможноста да кажем свободно това което мислим ---------Да, и Цвъко Апартаменто да ни подслуша още като сме в спалнята с жената. Аре мерси от тези 23годишна демокрация и преход в България. Искаме си стария строй.
31
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди да почнем да се сравняваме със Запада, нека първо видим кой от къде е тръгнал. Доста е некоректно да се сравняваш с хора които през 45 година строят реактивни самолети, а ти още жънеш на ръка.
30
22
 
12
 
! Отговори
Hess преди 11 години
Носталгията на тези ,които я изпитва е по-скоро към детството, не към червената ***.Само освидетелствани шизофреници като варг, които все още живеят на помощи без един работен ден , биха искали да се върне тази ***.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам зеления космич от снимката
28
15
 
12
 
! Отговори
rg преди 11 години
Вярно е че има доста построено,но все пак като се мерим със запада и капиталистическите страни е редно да видим и там какво са направили,а мисля,че изобщо няма смъсъл да го коментираме.Все пак 2013г очакваме да завършим първата магистрала,която се строи сигурно вече 50 години,а и парите в по-голямата част ги дават "мързеливите" западняци
27
6
 
40
 
! Отговори
Калин72 преди 11 години
Не ревем за комунизма. Сравняваме какво е имало тогава, какво има сега, как сме живели тогава, как живеем сега. Факт е, че тогава имаше контрол, ред, дисциплина. Сега какво е - разграден двор, пошлост, омраза, бедност...кое да му е хубавото на днешното време, това, че караме нови коли ли? Това, че имаме 46 инча телевизор да гледаме простотиите по телевизията ли? Или това, че ядем откровени ***???
26
24
 
17
 
! Отговори
rg преди 11 години
Стига сте равали за комунизама бе .Бай Тошо ви каза 89г защо няма да стане. Какво означава социалистическа държава,всеки да отбива номера ,че работи и държавата да го храни и да му подсигури добър живот ли? Колкото по-силна икономика и конкурентно производство ,толкова повече пари за социални разходи.С две думи ако държавата не стимулира бизнеса и производството с приоритет няма да има пари за социалната сфера. Те и за това БСП са ми толкова смешна партия ама тия пенсионери с промитите мозъци си
25
4
 
22
 
! Отговори
Калин72 преди 11 години
Нелегално преминаване на границата си е престъпление, в която и да е държава. Друг е въпроса, че тогава са се борили два строя - социалистически и капиталистически, и са си мерили *** властеимащите...както казах, нищо не се е променило за властеимащите оттогава и сега, само дето тези, дето са обикновените хора, са го закъсали в днешно време, за разлика оттогава, когато всеки можеше да иде на почивка два пъти годишно за по десетина дни...да си купи МЕСО и МЛЯКО...
24
3
 
2
 
! Отговори
681 преди 11 години
Ето малко видео за "онези" времена.vbox7/play:6309f5e298Време-time
23
8
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
М да щом са дошли ,че са ги и арестували ,а после и изключили нещата няма да са само за музика.Гонеха се много "хулигани","пънкари","хипари" ... ама да не вземеш да си помислиш ,че само лошите комунисти са ги гонили ,че те хората даже филми са направили на запад.Всъшност освен за наркомани или за някоя изнасилена мома за друго едва ли биха се юрнали !Както и да е поредната лапешка престава за лошите комунисти , както оная де я били заключвали.Де бе -в общежитието в колко в 10 - мерси!
22
13
 
3
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До mitko, най-малкото имаш избор да се махнеш от тази държава, а по време на социализма или те застрелваха или те вкарваха в затвора ако искаше да емигрираш!
21
2
 
1
 
! Отговори
681 преди 11 години
vbox7/play:6309f5e298Време-time
20
5
 
16
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Да,наистина сега имаме право да избираме между десетки партии ,коя да дойде на власт и да започне да ни ограбва.