Поредният полицай, за който правилата не важат
Поредният полицай, за който правилата не важат
Беше твърде зает да говори по телефона, докато кара, за да си пусне фаровете. Снимка: зпт | 27 авг 2013 09:24
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
11344
5
16
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пеликана ГруюThe head light will help you to see the road, but also will helps somebody else on the same road to see you. demek safe life.I see all positive of using the head light all the time the car moves.What is the only 1 reason you don't want to use it ?
13
3
 
6
 
! Отговори
Николай преди 10 години
само не разбрах какъв е този сериозен разход ако караш на фарове,аз съм абсолютно ЗА фаровете,особенно привечер когато някой сив (например) автомобил не се вижда добре...
12
5
 
9
 
! Отговори
Radoslav преди 10 години
В маранята и голямата жега, когато всичко отпред ми е размазано, единственото нещо, което различавам е фаровете.Проблемът е че колите по някога се сливат много добре с пейзажа.Мога да кажа, че тази мярка е много хубава и трябва да я има!
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До voidАбе пробвай да маневрираш, да се оглеждаш назад, наляво, надясно че и напред, защото някой пешеходец винаги може да реши, че бърза много и е по-лесно да мине точно покрай колата ти, отколкото да изчака 5 сек да си завършиш маневрата. Тогава много си помагат.
10
6
 
6
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Точно това твърдя и аз, колега. Фарове за извънградско - да! В града - категорично не през лятото. Абсолютно излишно и сериозен разход! А между другото когато се дискутираха промените, от Пътна полиция бяха категорични, че това е излишно! Естествено, че като има закон ще глобяват, но това не значи, че виновни са катаджиите, а едни умници, които проварват лобистки закони!
9
5
 
14
 
! Отговори
void преди 10 години
Според мен фаровете през деня не помагат особено в градски условия. Но на междуградски път нещата се променят тотално, особено когато асфалтът е нагорещен и предприемеш изпреварване в насрещното платно. Трябваше да бъдат задължителни само за извънградско каране.
8
10
 
26
 
! Отговори
dwd преди 10 години
Мн са си полезни особено при изпреварване и като насреща ти идва сива кола, която се слива с цвета на асфалта именно фаровете помагат да прецениш на какво разстояние е. Стига се правихте на мн умни всичките ...
7
16
 
18
 
! Отговори
1chovek преди 10 години
Фаровете през деня изобщо не са излишни, както много хора се изказват тук. Статистически (т.е. научно) е доказано, че се намаляват катастрофите и жертвите. Така че по-добре бъдете съвестни хора, а не "професори порода Вучков".
6
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе аман от тези фарове!Постоянно ги забравям и все в паника се оглеждам дали са ми включени или не...Откакто въведоха тази абсурдност дори повече катастрофи взеха да стават. Абсолютно излишно е през деня, при страхотно слънчево време да ти светят и фаровете.
5
4
 
19
 
! Отговори
brigante преди 10 години
фарове посред бял ден:) цигарен дим:) акта-макта за нета филтриране на сайтове за залагания:)и още един шкаф с папки от ненужни за обществото наредби и закони... а важните закони не ги пипат... отвличат вниманието ни с подобни смешни закони и протакат за жизненоважните неща...пффф! гадна държава=>гадни са хората тук!
4
14
 
10
 
! Отговори
сивия преди 10 години
Те правилата не са нарушени само от полицайте,но и от човека направил снимката.Хайде преди да извадиш треската в чуждото око извади гредата в твоето .
3
17
 
25
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Голяма работа. Фаровете на градско посред лято са абсолютно излишни! Рано или късно ще падна този лобистки закон! Хайде, за извънградско мога да се съглася, но за града - в никакъв случай.
2
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво, без фарове е даже още по-добре да се кара. Има толкова каки/лелки, които въобще не подозират че има разлика между къси и дълги и карат за по сигурно на дълги + фарове за мъгла ??? Ето на такива трябва да им се обръща сериозно внимание, щото през деня ако е неприятно, то нощем е опасно!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
заеД !? иначе браво за снимката ;)