Катастрофа на бул. "Брюксел"
Катастрофа на бул.
Неправилно регулиран светофар предизвика нова катастрофа Снимка: Венци | 06 авг 2013 12:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
13311
5
5
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Andro преди 10 години
Защо някои хора си мислят, че като са избягали от Родината си и са се предали, значи са герои и са нещо повече от другите. Че какво толкова сложно има да отидеш в Сидни и да си живуркаш лекичко, с какво това те прави повече човек? Дори бих казал, че ти си срам за Родината, предател! Нямаш правото да коментираш ситуацията в страната която си захвърлил за по-лек начин на живот. Геройството е в това да останеш, да се бориш и да направиш всичко по силите си, да промениш нещата там където трябва!
8
0
 
0
 
! Отговори
akon преди 10 години
paki moje dase kara po soabrazeno kade se pobarzal,
7
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 10 години
До AlkФорест Хилс в Куинс и той ли е гето?
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много са бързи тези алфички ей.. ама мноооо
5
1
 
21
 
! Отговори
Alk преди 10 години
Дружба е гето както бронкс и куинс. Но не е толкова пропаднало като студ град
4
0
 
21
 
! Отговори
kostandb преди 10 години
До АнонименА ти като си такъв гражданин на света, що не се науби да си избиваш комлексите като плюеш по другите. Сърдечни пожелания от ложето на жена ти.
3
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА НО ЩЕ ГО НАПРАВИШ:Като всеки панелен пумяр ПОСВЕТИ живота си да снимаш битовизмте си и да ни занимаваш с тях. Хвърли котва в това Гето Дружба ли е квото еДо края на живота си да не си помислил да мръднеш от там! Същото за децата и внуците ти! Остани крепостен (панелен) селинджърКогато остарееш ще разбереш че си прахосал живота си да снимаш другите как са живялиА ти? Ами ти, Може да НЕ ТИ ХАРЕСА, но ще си направил ТОВА КОЕТО ТИ КАЗАХ!Сърдечно пожелание и поздрави от Сидни
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
също като метростанция "Европейски съюз" :)Едно време бяха Х-конгреср Х-конгрес...... - все да има пред кого да се гърчим ;)
1
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Булевард "Брюксел".... еййй големи сме слагачи. Преди беше модерно да кръщаваме "Москва", сега според новите господари "Брюксел".