Снимка: БГНЕС/ EPA
fallback

Западът избра да се разплати с Владимир Зеленски с необезпечени долари вместо с обещания за членство в НАТО и обрече народа на Украйна едновременно на срам и война. Това заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, съобщава ТАСС.

Oще по темата


„Миналата седмица в Брюксел Зеленски отново реши да постави ултиматум на целия свят: „Или Украйна ще има членство в НАТО, или ядрено оръжие върнаха го”, се казва в съобщение в канала на Захарова. "Сега официалната формула на Зеленски за днес звучи така: „За да не дрънкаме за ядрено оръжие, те дадоха 50 милиарда”.
„Е, не е ли жалко? Доларите вече не са обезпечени с нищо“, заяви тя.

Захарова припомни как през 1938 г. Уинстън Чърчил пише на бившия британски премиер Лойд Джордж, че избирайки между срама и войната, този, който избере срама, винаги ще получи война.
Според Захарова, Зеленски „реши да обогати световната историография с политика, която е удивителна по своята абсурдност“.
„Веднъж, в продължение на няколко поредни години, този кървав шоумен, който взе за заложници хората, които му се довериха, винаги избира и срама, и войната едновременно“, каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

171

Анонимен

преди 3 минути

Захаросана: Та за кръстоносците - целта на всички кръстоносни походи е една и съща - завладяването на Константинопол, независимо какво пише в источниците. Съществува мнение, че Йерусалим не е име на град, а име на категория, като "столица". И чак по-късно едно градче в днешен Израел е набедено за Светото място.

170

Анонимен

преди 7 минути

Захаросана: И тази година арабите (демек евреите) набраха много гладни чухчи, готови да си отрежатпишките срещу обещания да не измрат от студ и... След години в цял свят ще бъде подсъдно непризнаването на "ествествения бял ген /и тен/ " на "еврейска" диаспора.

169

пияница мистик

преди 11 минути

Ти ми дай един чувал с долари необезпечени с нищо, а на нашите другари путинопитeци им дай един чувал с обезпечени рубли, да видим кой ще е по на далавера :))))))))))

fallback