Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили генерал Валерий Герасимов благодари днес на войниците за превземането на село Урожайное в източната украинска Донецка област, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

Oще по темата
По време на посещение на команден пункт на група войски „Изток“ в зоната на бойните действия ген. Герасимов е заявил, че са поставени нови цели на руските войски в района, съобщи руското министерство на отбраната, без обаче да уточни какви са те.

Най-висшият руски военен се е запознал с образци на роботизирани комплекси, използвани в настъпателните действия на войскова група „Изток“, се казва още в изявлението.
(БТА)
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

260

Анонимен

преди 1 месец

От сензацията, в която превръщат всяко превзето обезлюдено село, сринато със земята, май май единствено им печелят медиите. С това темпо ще превземат Киев далеч след като руснаците в Русия са останали под 30% и останалото са само таджики, калмики, чеченци и т.н. Понеже на демографската им катастрофа в наш стил само война й липсваше.

259

Анонимен

преди 1 месец

Москва ако не се откажат от Украйна, скоро няма да бъдат империя. Руската национална банка спря да дава информация за състоянието на парите в системата. За който не е чул. Скоро ще рупат кинжали и газ.

258

Защо

преди 1 месец

До Анонимен 264 - Защо всички д.ебили си мислят, че при ядрена война те ще оцелеят?

fallback