260

Анонимен

преди 1 месец

От сензацията, в която превръщат всяко превзето обезлюдено село, сринато със земята, май май единствено им печелят медиите. С това темпо ще превземат Киев далеч след като руснаците в Русия са останали под 30% и останалото са само таджики, калмики, чеченци и т.н. Понеже на демографската им катастрофа в наш стил само война й липсваше.

259

Анонимен

преди 1 месец

Москва ако не се откажат от Украйна, скоро няма да бъдат империя. Руската национална банка спря да дава информация за състоянието на парите в системата. За който не е чул. Скоро ще рупат кинжали и газ.

258

Защо

преди 1 месец

До Анонимен 264 - Защо всички д.ебили си мислят, че при ядрена война те ще оцелеят?

257

Потери нет!

преди 1 месец

Новите цели - фабрика за акордеони и селскостопански техникум.

256

блата и алкаши

преди 1 месец

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

255

Gogo Madurev

преди 1 месец

Село Урожайное - преди войната 1000 човека, то аз мога да го превзема само с няколко бутилки водка това село, а те цяла армия пратили. Руснаци!!!

254

FMC

преди 1 месец

Да, интересно е, че никой не знае точните цели на Русия и защо примерно атакуват в едни райони, а други райони не са мръднали от началото на активните действия. Това тормози и Запада и блогърите, които не разбират какво точно става. И ако за Украйна е ясно-действа се на парче, то какеи са целите на Русия с тоя тип бойни действия? Това изнервя яко НАТО, които се чувстват безсилни, озовали се на селския мегдан по бели гащщи.

253

Анонимен

преди 1 месец

Инвестицията на запада в Украйна е много изгодна. За сметка на евтрини руски животи (украинците са си руснаци) и малко пари разбиват икономиката на Русия. Която иначе щеше да е станала една от първите икономики. Поради липса на вложения в долари.

252

Бръмбар

преди 1 месец

Май май САЩ и техните слуги НАТО направиха ужасна геополитическа грешка като инвестираха толкова в Украйна. Да не говорим за моралната страна дето подлъгаха и разсипаха цял един народ. Въпроса е ще вдигнат ли мизата или ще признаят поражение?

251

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Новите цели - детски болници и училища.

250

Анонимен

преди 1 месец

Масква е слаба ракия. Ако бе Сталин още първият ден над Украйна щеше да порасне една гъба, която няколко дни щеше да прави сянка на зелето и Олена.

249

ъ

преди 1 месец

Независимо от воя на атлантиците от всякакъв калибър, руснаците постигат целите си. Мотивираните с национализъм украинци рязко намаляха, а демилитаризацията обхвана не само Украйна, но и цялото НАТО. Нали чувате какво фъфли нашия служебния МО - няма сериозен ресурс за помощ при гасенето на пожарите. Това е положението, уважаеми евроатлантици и нещата няма да се подобряват за Хунтата.

248

Русуфила се насра

преди 1 месец

Твърди че има Българска история ама не знае кои я пише и защо

247

До.254

преди 1 месец

И за това ли Зелето беше във Вашингтон и пак го отрязаха за НАТО,ама що все гледа да се набута в това НАТО нали побеждава и от Русия нищо не става,а?

246

До 258

преди 1 месец

Е и ,да някога е имало и Римска империя

245

До 256

преди 1 месец

Ами според тия които са писали историята по това време.Тоест от нас самите украински просяк

244

България била

преди 1 месец

Империя и за тва сега се фукаме с Римски разкопки под моста в Пловдив и гръцки статуи в Петрич

243

До 253

преди 1 месец

Напил си се ти и си мислиш,ще тук ти е Урколадия,ама си ял риба от оная мъжката без кости

242

Доказуема история ли

преди 1 месец

Според кой е доказуема

241

До 251

преди 1 месец

Ами тогава ние сме ги писали договорите и спогодбите бе .и както каза един британски историк.Когато България е била държава и империя Европа е ходела под масата