Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

В Полтавска област в Украйна след руска ракетна атака вчера са били нанесени щети на газовата инфраструктура, при което е загинал един човек и трима са били ранени, съобщи днес украинското министерство на енергетиката, предаде Ройтерс.

Неуточнена инфраструктура, както и съоръжение на производителя на газ "Укргазвидобування" са били повредени при удара, съобщи министерството в "Teлеграм".

Вчера ВВС на Украйна съобщиха, че са свалили руска ракета над региона, но областният управител посочи, че има щети, нанесени от отломки. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 2 месеца

Е, после руснаците още 100 години ще стоят на 200 евро минимална заплата за да плащат репарации на Украйна за разрушената им инфраструктура...

10

Анонимен

преди 2 месеца

Като стратегическо мислене, тактика, въоръжение и състпв, руската армия е нещо съвсем различно от първообраза си от 22-а година. Съответно, точно обратното, с изключение на въоръжението е украинската армия. Последнатаив момента е оставена без интциаатива. И бива бавно и неумолимо подхвърляна на унищожение от разнообразните решения на рускототкамандване.

9

Христо Христов

преди 2 месеца

Само така! Надявам се само човекът да е бил НАТО-вец. ПП. Реципрочно на атаките на киевския режим срещу атомната централа в Запорожие.

fallback