11

Анонимен

преди 2 месеца

Е, после руснаците още 100 години ще стоят на 200 евро минимална заплата за да плащат репарации на Украйна за разрушената им инфраструктура...

10

Анонимен

преди 2 месеца

Като стратегическо мислене, тактика, въоръжение и състпв, руската армия е нещо съвсем различно от първообраза си от 22-а година. Съответно, точно обратното, с изключение на въоръжението е украинската армия. Последнатаив момента е оставена без интциаатива. И бива бавно и неумолимо подхвърляна на унищожение от разнообразните решения на рускототкамандване.

9

Христо Христов

преди 2 месеца

Само така! Надявам се само човекът да е бил НАТО-вец. ПП. Реципрочно на атаките на киевския режим срещу атомната централа в Запорожие.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е попиляла укрите. Тук всичко написано е цензурирани лъжи.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Русия у попиляла укрите. Тук всичко написано е цензурирани лъжи.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Новата руска област Полтава!

5

Анонимен

преди 3 месеца

А Украинците са поразили 2 подстанции на град Енергодар, умищожени са два трансформатора, спряно е електричеството за града и за атомната централа. Пострадали са 9 служителя на атомната централа Преди десетина дена удариха друга подстанция пак в района. Бият целенасочено по ядрената централа. А сегашните влаастимащи в Б-я искат да им харижат цялото оборудване за Белене. На луд да подариш барут

4

Ти да видиш..

преди 3 месеца

Руснаците са майстори по щетите , но и украинците не се дават.Война на щетите. А на бойното поле а на пред , а на зад.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Нанесла щети военната операция, все едно торнадо се е извило и нанесло щети.Резултат на военна операция са убити и разрушения.

2

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Пак мисирщини! Военна операция без щети НЯМА!

1

Юуп

преди 3 месеца

Полтава е Българска област, там са живели българските ханове Кубрат и Аспарух