Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Русия обмисля понижаване нивото на дипломатическите отношения със Запада заради задълбочаването на намесата на САЩ и съюзниците им във войната с Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Той обаче уточни, че засега не е взето конкретно решение.

"Въпросът за понижаване на нивото на дипломатическите отношения е стандартна практика за държави, които са изправени пред неприятелски или вражески прояви", отговори Песков, след като беше попитан от журналисти за възможността за подобна стъпка.

"Заради нарастващата намеса на Запада в конфликта с Украйна Руската федерация не може да не обмисли различни възможности за отговор на подобна вражеска западна намеса в украинската криза", добави той.

Песков обобщи, че Русия обмисля различни възможности за отговор към Запада, но засега не е взето конкретно решение. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Негър Скиор

преди 3 дни

Този от одеколона, Не разбра, че Никой по света Не иска да чуе за "Раасия, Раасия". Все едно да си говорим за "Смартфон" с надпис Сделано в Россия. Дори Не е смешно. П.С. Само българските милиционери са в Паника, че Нема кой вече да ги Трудоустроява. Русия Умре.

142

Кравар Евроатлантик

преди 3 дни

Руснаците ако имаха армия за 5 стотинки щяха да са минали през Украйна, Молдова и да са до средата на Румъния до сега. Вместо това си прехвърлят семенна течност между бузите и се чудят как да се нахендрят още повече.

141

Леля чичо

преди 3 дни

Мечтая за нова желязна завеса но ние да останем с америка и тогава ще видите как се бачка за метрополията, ще ви изкарат джигера от работа за да може в ФАЩ нигерите да се разплождат и да карат на социал

fallback