Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че се обсъжда въпросът за провеждането в Саудитска Арабия на втората конференция за мир в Украйна, предаде Укринформ.

„Имаме много силни отношения със Саудитска Арабия, с Негово кралско височество и знаете, че два или три дни преди тази среща на върха имах среща с Негово кралско височество и говорихме за това. Имахме чудесна среща в Джеда на ниво съветници по националната сигурност на лидерите преди срещата на върха. Това означава, че имаме силни отношения. Ето защо, разбира се, повдигнахме въпроса за следващите срещи, може би за следващата среща на върха", заяви Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Банкеръ

преди 1 седмица

Зеленски отива в Саудитска Арабия понеже Украинците ще се наложи да приемат Исляма.Хората на Кадиров искат да са пратеници на Мохамед.Путин е измислил как да стават Сюнетите на площада.

88

Величко

преди 1 седмица

Оффф ... ,срещата за мир в Швейцария ми напомняше за ганковото кафене ... Евентуалната среща в Саудитска Арабия ще постигне същото - нииищо ! Кучетата лаят , кервана си върви ... И арабите си го знаят това много добре !

87

Последният украинец

преди 1 седмица

Украйна не успя да се споразумее с кредиторите си за 200 милиардния си дълг и банкрутира. Путин ги предупреди, че "помощта" на Запада след втората световна война са я изплащали в злато и петрол до 1996 г, обаче неслучайно имат клоун за президент. Това заробва украинците по-тежко и дълго и от войната.

fallback