89

Банкеръ

преди 1 седмица

Зеленски отива в Саудитска Арабия понеже Украинците ще се наложи да приемат Исляма.Хората на Кадиров искат да са пратеници на Мохамед.Путин е измислил как да стават Сюнетите на площада.

88

Величко

преди 1 седмица

Оффф ... ,срещата за мир в Швейцария ми напомняше за ганковото кафене ... Евентуалната среща в Саудитска Арабия ще постигне същото - нииищо ! Кучетата лаят , кервана си върви ... И арабите си го знаят това много добре !

87

Последният украинец

преди 1 седмица

Украйна не успя да се споразумее с кредиторите си за 200 милиардния си дълг и банкрутира. Путин ги предупреди, че "помощта" на Запада след втората световна война са я изплащали в злато и петрол до 1996 г, обаче неслучайно имат клоун за президент. Това заробва украинците по-тежко и дълго и от войната.

86

Анонимен

преди 1 седмица

румънците си изливат на стадиона омразата към укронавляците бой до посиранееее

85

Анонимен

преди 1 седмица

гЕОРГИ лОЗАНОВ - лИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ДОСТИЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ето две от най либерално демократичните държави хахахахахахах

84

Анонимен

преди 1 седмица

18-годишен украинец ограби жена в Одеса, за да избегне мобилизация заради криминално досие.Млад мъж открадна портфейл с пари, документи и мобилен телефон на стойност 13 хиляди гривни (28,4 хиляди рубли). Изхвърлил плячката на път за вкъщи, казал на полицията. Грози го до десет години затвор.По-рано 40 украинци се опитаха да избягат от Украйна в Молдова, като се скриха в задната част на камион със зърно.

83

Анонимен

преди 1 седмица

До ароматния пръчВЕЧЕ ПОВЕДОХА УКРОПИТЕ СА В ПАНИКА, СЕГА СЪДИИТЕ ЩЕ ГИ ПОДПИРАТ КАТО ЗА СВЕТОВНО ХАХАХАХ

82

Анонимен

преди 1 седмица

а така диктатор ще е домакин на друг диктатор. Това са партньорите на западната демокрация - едната диктатура убива свой поданик в консулство в Истанбул а другата убива американски журналист, разследващ корупцията на майданската хунта. ВЪРХА НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

81

Анонимен

преди 1 седмица

Закъснява с новата оферта,пладне мина.

80

ароматния пръч

преди 1 седмица

Румъния днес ще победи с един гол разлика.

79

Хах

преди 1 седмица

Какъв мир след като една от страните липсва? Русия нито се е предала, нито е победена!

78

рекох ви азЪ

преди 1 седмица

тие миндиле от оргия на оргия чудат се на кой по скъп курорт да се опраскват мир не чекайте

77

черното тото

преди 1 седмица

украйна ше бие румъния с около 1 гол такава е прогнозата от брюксел. хахаха ха хи хи

76

Анонимен_777

преди 1 седмица

3-та среща във Вануату, 4-та в Антарктида..??!

75

Анонимен

преди 1 седмица

Хе,цирк бря,то сащ и ЕС постоянно дават милиарди и оръжие ,сега пък се сетили за мир)))комика наркоман явно взема качествена кока лично Байдън му е доставя))

74

Що за заглавие?

преди 1 седмица

От това, което се цитира, Зеленски никъде не казва "среща за мир" а само "среща на върха". Отъде авторката на статията е взела това заглавие? ............................................... А за "добрите отношения" на Украйна и Саудитска Арабия може да се каже, те не са с особена тежест. Саудитска Арабия и Русия са двете държави, които са най-големи износители на нефт. Те са най-големите играчи на този пазар. А с Украйна за какво да се договарят саудитците

73

Анонимен

преди 1 седмица

Аааааа, не може - Зеления забрани преговорите с Русия със закон. Виж, конференцията е друго нещо - можеш да се плюнчиш и да подписваш декларации до посиняване. Да, ама Путин сега ползва за подпис писалка, тип ФАБ-1500.

72

Били

преди 1 седмица

подписали еди-колко си държави. Та какво - войната спря, щото някой си се разписал на някаква хартийка. Ще я ксерокопират и ще я раздават по фронта ли? Ама важно е пак да се посъберем на купонче някъде, пак ще поразпишем нещо за очи - пък онези нека се млатят.

71

Кой

преди 1 седмица

го обмисля?Откога монолога е обмисляне,освен ако говорещият не си мисли,че някой дух му отговаря!

70

До 71

преди 1 седмица

КАТИЛА, още ли си вярваш на психо глупостите. Я разкажи как , беше в Ловешкия затвор.