Снимка БГНЕС, архив
fallback

Украинският президент Володимир Зеленски обвини руския си колега Владимир Путин, че се опитва да провали срещата на върха за мир в Украйна, предаде АФП.

Срещата ще се проведе в Швейцария следващия месец.

"Путин много се страхува от мирната среща на върха", заяви Зеленски по време на посещение в Брюксел. "Той се опитваше да осуети тази среща на върха и продължава да го прави". /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Анонимен

преди 3 месеца

Тая война няма как да свърши добре, който и да победи.Пак ще започнат да се трупат оръжия.Западният свят се провали като въобще я допусна.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Казват че ние, българите сме в кръга на богатите. Демек ЕС. И колко сме богати. Суровините свършили. Основната суровина на ЕС са ... кофите за смет и тяхното съдържание. В Англия пищат че ако Украйна падне под Русия изцяло, това щяло да пресече всякакви суровини и английската икономика да колабира. Новите западни коли все по-малко метал повече пластмаса и варак, метализирана боя. То е ясно кой има перспектива и кой умира от недостиг на суровини. Концесионираха ни държавата от алчност и злоба.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Това среща за мир ли било, брадат козел? Ама и тебе нещо не те канят. По-скоро ще поканят Путин, че ти можеш и любовна среща да имаш. Никой си в момента. Путин не е вчерашен да се занимава с нелегитимни човечета.

fallback