150

Анонимен

преди 3 седмици

Тая война няма как да свърши добре, който и да победи.Пак ще започнат да се трупат оръжия.Западният свят се провали като въобще я допусна.

149

Анонимен

преди 3 седмици

Казват че ние, българите сме в кръга на богатите. Демек ЕС. И колко сме богати. Суровините свършили. Основната суровина на ЕС са ... кофите за смет и тяхното съдържание. В Англия пищат че ако Украйна падне под Русия изцяло, това щяло да пресече всякакви суровини и английската икономика да колабира. Новите западни коли все по-малко метал повече пластмаса и варак, метализирана боя. То е ясно кой има перспектива и кой умира от недостиг на суровини. Концесионираха ни държавата от алчност и злоба.

148

Анонимен

преди 3 седмици

Това среща за мир ли било, брадат козел? Ама и тебе нещо не те канят. По-скоро ще поканят Путин, че ти можеш и любовна среща да имаш. Никой си в момента. Путин не е вчерашен да се занимава с нелегитимни човечета.

147

Бай Кор

преди 3 седмици

Значи, там ще се подпише безусловната капитулация на Русия, ще арестуваме Путин и ще го тикнем в затвора до живот, ще разграбим всички пари на Русия и ще изградим на ново Украйна, Зеленски ще го провъзгласим за доживотен император на целия свят и ще...ама Путин няма ли да дойде ?!? Язък, а как хубаво се нареждаха нещата само. Алоууу, човека с розовите очила ! Маат ви по целия фронт, въпреки всички супер-пупер модерни оръжия, вие за победи мечтаете. Спрете Земята, искам да сляза !

146

Анонимен

преди 3 седмици

Мирът не е в Украйна , а С Украйна. За мир са нужни желанията на две страни!

145

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски ще рисува новата карта на Украйна на салфетка, а главчев ще цъка с език - от Париж до Сибир. Путин обаче дискридитирал срещата, като им скрил салфетките.

144

Анонимен

преди 3 седмици

И как Путин проваля срещата? Не пуска Байдън и Си ли? Усещам как дипломатическите титани Главчев и Зелински ще водят тежки разговори в Швейцария и накрая ще спуснат окончателното си решение за изпълннение към Русия, Китай, САЩ и Англия...

143

Анонимен

преди 3 седмици

Каква среща за мир му се е присънила? Нали преди 2г той забрани преговорите за мир и прие специален закон против преговори за мир? Борел, Столтенберг, Лай нен се кълняха навред, че кризата ще се реши на бойното поле. Какво стана с пророчеството на тези миролюбци и пропагандатори?

142

м,да

преди 3 седмици

И Си и Байдън правят каквото Путин им нареди,защото Путин не признава за Президент Зеленски без избори.

141

Анонимен

преди 3 седмици

Белоноско, да не вземе някоя заблудена бомба да падне където не трябва, в скута на гостите ти. Тога пак ще леете сълзи и сополи и ще просиш милиарди ама те свършват.

140

БПФ

преди 4 седмици

Сайтчето, този вече не е президент на Украйна. В момента е само един самозванец и диктатор.

139

Анонимен

преди 4 седмици

Този клоун трябва да целува ръка на Путин,ако не беше той никои от нас и и останалия свят нямаше и да е чувал за него,а сега пътешества,краде милиарди и обсебва медиите с противното си присъствие деноношно

138

Анонимен

преди 4 седмици

Хаха. Комика пак в действие. Путин няма нужда да прави нищо такова. Ти Зеленски мира в Украйна го проваляш от години вече

137

Че

преди 4 седмици

Вие не сте ги поканили как да дойде

136

Анонимен

преди 4 седмици

Защо да го прави!? От тази седЕнка нищо не може да произлезе. Само голи лакардии , тумба-лумба и луксозна екскурзия за чиновници и коментатори. Удобен случай да развеят задни части из китната Швейцария. Нищо повече!

135

Мънго Джери

преди 4 седмици

Светът загуби интерес към тази война,освен страните от НАТО.

134

Анонимен

преди 4 седмици

Просякът Зеленчуков пак е тръгнал на европейско турне по "благотворителност". Да стягат редиците и нашите ястреби, че може пак да ги огрее и да ни посети. Да се пострижат, да се обръснат, да отидат на маникюр, педикюр, кола маска, да се окъпят, телефоните за селфи да заредят.....че иде Спасителят, иде Пророкът, иде тоз който ще спасява и разорява Европа, едновременно......

133

Говедовъд

преди 4 седмици

Бидона и Си Дзинпин няма да присъстват!Какво ще обсъждате в Швейцария,може би размера на дупките в швейцарското сирене?

132

Анонимен

преди 4 седмици

Ама тоя съвсем потъна в наркоманска олигофрения, а и да попитам, още ли не са му видяли сметката!!

131

БАНко

преди 4 седмици

МИР БЕЗ ПУТИН ???!!!!!!!! СЪВСЕМ МАЛКО УМНИТЕ !!!!