Снимка: Pixabay/jhenning
fallback

Властите на Финландия засякоха миризма, наподобяваща на мирис на сяра в района на финландската столица Хелзинки, предаде Ройтерс.

Миризмата е силна и е засечена в район, който се простира на най-малко 60 километра покрай финландското южно крайбрежие, съобщава хелзинският отдел за спасителни операции. Засега няма индикации, че има риск за здравето на хората, допълва ведомството, предаде БТА.

Руската медия "Фонтанка" съобщи също днес, че жители на няколко района на Санкт Петербург, руския град, който е най-близо до Финландия, са се оплакали от неприятна миризма, сравнявайки я с мирис на газ, с миризма от сметище или от горящи гумени изделия. Местните станции за мониторинг на качеството на въздуха обаче не са засекли никакво замърсяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Сарутсан

преди 1 месец

Хамериканците си правят експерименти . Целят да ги настроят едни срещу други . В цял свят за всичко са виновни те . Техните секти и милиардери . Няма какво да се направи . Погледнете Сорос и Ротшилд . Имам чувство че ще живея хиляда години . Дявола ги зарежда със сили . Този евреин банкер се спомина и сега е при дявола . Лъска му бастуна

25

Анонимен

преди 1 месец

Бата горим гуми да земем жилязото. Нема страшно.

24

Анонимен

преди 1 месец

Agът ce oтвapя?

fallback