Владимир Путин и Николай Патрушев. Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Високопоставен представители на руските власти заяви днес, че Украйна стои зад атаката срещу концертна зала в предградие на Москва, при която в петък бяха убити 139 души, предаде АФП, цитирана от БНР.

Oще по темата
"Разбира се, че Украйна", заяви секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев в отговор на въпрос на журналисти дали "Ислямска държава" или Украйна е организирала касапницата в Красногорск.

Патрушев е и бивш военен и бивш дългогодишен шеф на руската Федерална служба за сигурност.

В понеделник президентът Владимир Путин призна за първи път, че "радикални ислямисти" стоят зад атаката, но предположи, че те все пак са свързани с Украйна.

За извършването на терористичната атака руските власти задържаха таджикистански граждани. Някои от тях наскоро са пътували до Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Най-смисления комент

преди 1 месец

До МагеланИ аз така мисля.Няма кой на тази планета да ми даде смислено обяснение как във време на война(няма значение как й викат за пред хората,за управниците на Русия е война) САЩ ще ти кажат " Ей идва атака и вероятно ще е на някой концерт" три дни преди атентата,ти да не осигуриш някаква охрана ли ще е, полиция ли ще е или нещо там на концерта в залата.Нито пък ще ми повярвам,че няма спец. отряд или полицейски патрули по-близо от час до концерта.Те там ще трепят хората и никой нищо..Айде бе

92

До 88, Ама разбира с

преди 1 месец

Имат разбира се, доста са умни даже, гиниално зло бих казал...защото 10 години успяват да воюват без дори да са в рецесия и нямат един протест срещу това ...това е чудо на чудесата в политиката...И всичко си разбират и знаят, но нямат интерес от истината и обвиняват изгодния и удобен враг. Това е пропаганда.

91

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

В Кремъл като някой пръцне и нацапа памперса, значи в Украйна някой е ял боб.

fallback