Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин заяви днес, че руските войски трябва да развият успеха си на бойното поле в Украйна след падането на Авдеевка, откъдето той каза, че украинските войски са били принудени да бягат в хаос, предаде Ройтерс.

Министърът на отбраната Сергей Шойгу съобщи, че руската офанзива продължава и войските се придвижват на запад.

Шойгу каза, че руските сили са поели контрола над село Кринки в Херсонска област.

Путин заяви още, че Москва е "категорично против" разполагането на ядрени оръжия в космоса, след като Вашингтон го обвини, че планира да разработи такова антисателитно оръжие, предаде АФП.

"Винаги сме били категорично против разполагането на ядрени оръжия в космоса и продължаваме да бъдем против", каза Путин на срещата с Шойгу, който от своя страна увери, че Русия "не разполага" с вида оръжие, за което я обвиняват Съединените щати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 6 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим исторически. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна на много велика страна. Слава Русия...за победата. Ние българите сме и ще бъдем с Русия во веки веков

96

Някой си

преди 6 месеца

Няма значение дали ще е Путин, Медведев или някой друг. Политиката ще бъде една и съща. Никога няма да бъде човек угоден на евреите. Това би трябвало да е ясно на всеки.

95

Паню Баирски

преди 6 месеца

Ще дойде време, и то не е далеч, когато жалкият миризлив плъх Путин няма да може да бяга наникъде и ще бъде унищожен!

fallback