97

Анонимен

преди 6 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим исторически. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна на много велика страна. Слава Русия...за победата. Ние българите сме и ще бъдем с Русия во веки веков

96

Някой си

преди 6 месеца

Няма значение дали ще е Путин, Медведев или някой друг. Политиката ще бъде една и съща. Никога няма да бъде човек угоден на евреите. Това би трябвало да е ясно на всеки.

95

Паню Баирски

преди 6 месеца

Ще дойде време, и то не е далеч, когато жалкият миризлив плъх Путин няма да може да бяга наникъде и ще бъде унищожен!

94

не искат да мрат

преди 6 месеца

Бягат, защо да умират за интересите на американци, англичани и т.н.....

93

Анонимен

преди 6 месеца

Голямото бягане и хаос ще настъпи когато бандитите от Кремъл бъдат подгонени. Не се сещам къде ще се скрият, може би единствено в КНДР, но там ще бъдат разстрелвани като шпиони, щом Ким им прибере парите.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Службите трябва да разберат кой е поръчал убийството на Навални и то точно в този момент. Може да се извикат известни следователи от други страни.

91

хохохохх

преди 6 месеца

Абе за какви ядрени оръжия в космоса говорите,Руснаците не могат един автомобил или един телефон да произведат като хората, вие за космически работи говорите !В Русия хората няма какво да ядът самоизяждат се,пълен ужас !

90

Хахаха

преди 6 месеца

Кремлевская психушка. Взеха Авдеевка-Айтос след 9 години щурмове, а само от октомври насам 20 000 руски жертви и 700 единици техника.Обаче укрите бягали. Шойгу с поредния фейк за Кринки, разобличен. Укрите бягали панически, ама великата армия бягайки организирано само при Харковската офанзива захвърли 450 единици техника руския Ленд Лийз. Русо филска глаеоблъсканица. Хахаха. Шойгууи.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците ги разгромиха брутално!! Продължават нататък!!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Харков е не по-малко важен руски град.

87

анонимен

преди 6 месеца

следваща спирка Одеса - многоважен руски град!

86

Бай Дрън

преди 6 месеца

Относно бягството на украинската армия бих казал, че тоя път го направиха малко по-добре от бягството на ментора си в Афганистан. Там директно иммоставиха оръжие за милиард, а в Авдеевка един танк Т64 и едно Брадли + склад със западни снарядивероятно не успели да отплават за Абу Даби.

85

Бай Дрън

преди 6 месеца

Резултатът от ядрен взрив в космоса е бил няутрализиране на няколко ВЕФ-а, изгорял кабел на метър под земята. Тогава все пак е нямало толкова електроника. Днес един такъв взрив подозирам ще ни върне в 19 век. Но тук става еъпрос за друг тип оръжия и съм сигурен, че и Русия и САЩ разработват. В случая се получи крадецът да вика дръжте крадеца.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Укро-бандерата бяга в хаос не само от Авдеевка. ВС на РФ предприемат офанзива на много места. Обърнете внимание как се развива ситуацията на линията Работино- Вербовое. Вчера сутринта стотици Герани удариха Киев, Кременчуг, Днепропетровск, Запорожие, Херсон ...

83

Бай Дрън

преди 6 месеца

Значи...Путин обещава да не пращамядрено оръжие в космоса, но реално има много варианти за сваляне на спътници, един от които е сателит с ядрен реактор, който чрез ЕМП да неутрализира определени спътници. Въпросът е, че слънчевите панели на спътника не могат да произведат достатъчно енергия за ЕМП. И аче такива опити с взрив в космоса са правени още началото на 60-те и то от САЩ, след това и Русия.

82

Магелан

преди 6 месеца

Психопата Пури няма да прати атомно оръжие в космоса както и обещаваше да не напада Украйна. Големи Лъжи ,лъжи,лъжи.

81

Дропльото

преди 6 месеца

Ми кат ги гонят,как няма да бягат.Да не са *** та да седят да ги бомбят руските пиянгури?

80

Анонимен

преди 6 месеца

Герои на Чалгария, да бягаме още преди войната да е започнала! Забравете Бахмут! Кръгом към Бахамите!

79

Чугун Ник

преди 6 месеца

На джуджетата не трябва да се вярва. Лъжат на поразия и целият свят и Вселената се смеят с тях.

78

Случаен минувач

преди 6 месеца

Зеленски: Какви са новините от фронта, генерале? Ген. Сирский: Според последните новини нашите части отстъпват победоносно, докато руснаците ги следват в безпорядък!