Снимка: БГНЕС
fallback

Руското министерство на вътрешните работи отново включи брата на Алексей Навални - Олег, в списъка на издирваните лица. Това съобщава ТАСС, като се позовава на базата данни на ведомството.

Отбелязва се, че той се издирва по член от Наказателния кодекс (НК). Самият член не е уточнен.

През януари 2022 г. Олег Навални беше обявен за издирване, след като ФСИН подаде молба за замяна на условната присъда по наказателно дело за нарушаване на санитарните норми с реален затвор. Според адвоката му Никас Параскевов клиентът му е обявен за издирване, защото не се е явил в инспектората на ФСИН.

Преди това Люблинският съд в Москва замени условната присъда на Олег Навални с реална. Според материалите по делото Олег Навални е заминал за Кипър през септември 2021 г. и не се е върнал в Русия. В тази връзка ФСИН изпрати молба за замяна на срока, тъй като той не е спазил ограниченията, наложени от резултатите от "санитарното дело".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Магелан

преди 2 месеца

Добре са видят българските зомбирани путифилчета кого подържат и штракат плюсовете в подкрепа на този масов убиец на деца,цени и старци Путин.Новия руски Сталин.

35

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Започна се втората серия репресий в тази страна на сатаната Русия.Няма Мира и милост за руснаците да се унищожават помежду си.Няма такава друга държава в света.Само от 1917 до смърта на Сталин в СССР са умъртвени от глад,и Сталинските болшевишки репресий и жертвите В руските концлагери ГУЛАГ над 20 млн.руснаци.Повече от жертвите който са дали руснаците пре ВСВ.И сега се повтаря същото през 21 век.Новия Сталин Путин даде началото на новите репресий в Русия на руснаци .

34

Анонимен

преди 2 месеца

И на него ли са осигурили "тромб"???

fallback