Снимка БГНЕС, архив
fallback

Кремъл опроверга днес идващата от САЩ информация за разработването от Русия на нови космически оръжия, предаде Ройтерс. Това заяви вчера пред Ройтерс източник, запознат с темата.

Американски конгресмени получиха информация за това, че Русия експериментира с ядрени разработки, които можe да се превърнат в сериозна заплаха. Новите разработки, които са свързани с опитите на Русия да създаде космическо оръжие, не са непосредствена заплаха за САЩ.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че няма да коментира информацията по същество, докато Белият дом не разкрие детайли.

"Очевидно е, че Белият дом се опитва по всякакъв начин да насърчи Конгреса да одобри законопроект за предоставяне на средства, това е очевидно. Ще видим до какви номера ще прибегне Белият дом", каза Песков.

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви, че САЩ злонамерено съчинителства по въпроса за новите космически разработки на Москва, предава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 2 месеца

Захари Стоянов - Ако не лъжехме българския народ, че сме пратени от руския цар да вдигаме възстание, той нямаще и да посмее да въстане при Априлското въстание. Ей затова "учете история" толкова мрази Русия. Иска да ни е ага ама просто си е беден който религията му забранява да яде свинско, ама можа да лъже и *** и манипулира щото сме гювури нали така, абе като оня е толкова велик що при земетресении падат първо минаретата хахахахаха

53

Анонимен

преди 2 месеца

учи история османли ефенди - Захари Стоянов - Негова милост не е ни даскал, ни търговец, а апостол, изпратен от дяда Ивана (от Русия) продължи той, като сочеше на мене, дошел е и по нашите села да ни каже какво да правим; та затова заведи го в селото тая вечер да се разговорите, както ние направихме в Сотир.

52

Анонимен

преди 2 месеца

пак Захари Стоянов драги османски тролее - хранрми небройни войски турци и тяглими най-голямая свирепства в това растояние, когда най-много беснее турско зверство, разярено, что има рат с наши единоверни Русси братя. А пощо побеждения са завращат за Азiя е голям страх и ужас за бедни българи. Отгде поминат, колят, бият, горят, грабят и робят! Тии зверове от нас бедни българи искат да си извадят гняв и да си отмъстят за изгубвание бойно поле в сражение с Русси Важно дело, бедни българи! отговорил Дибич Забалкански на депутацията, която му поднесла прошението.

fallback