54

Анонимен

преди 2 месеца

Захари Стоянов - Ако не лъжехме българския народ, че сме пратени от руския цар да вдигаме възстание, той нямаще и да посмее да въстане при Априлското въстание. Ей затова "учете история" толкова мрази Русия. Иска да ни е ага ама просто си е беден който религията му забранява да яде свинско, ама можа да лъже и *** и манипулира щото сме гювури нали така, абе като оня е толкова велик що при земетресении падат първо минаретата хахахахаха

53

Анонимен

преди 2 месеца

учи история османли ефенди - Захари Стоянов - Негова милост не е ни даскал, ни търговец, а апостол, изпратен от дяда Ивана (от Русия) продължи той, като сочеше на мене, дошел е и по нашите села да ни каже какво да правим; та затова заведи го в селото тая вечер да се разговорите, както ние направихме в Сотир.

52

Анонимен

преди 2 месеца

пак Захари Стоянов драги османски тролее - хранрми небройни войски турци и тяглими най-голямая свирепства в това растояние, когда най-много беснее турско зверство, разярено, что има рат с наши единоверни Русси братя. А пощо побеждения са завращат за Азiя е голям страх и ужас за бедни българи. Отгде поминат, колят, бият, горят, грабят и робят! Тии зверове от нас бедни българи искат да си извадят гняв и да си отмъстят за изгубвание бойно поле в сражение с Русси Важно дело, бедни българи! отговорил Дибич Забалкански на депутацията, която му поднесла прошението.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Учете историяето ти истинско писание на Захари Стоянов османеруските войни до 1854 г. са принесли най-голямо зло на българския народ под турското иго, защото са възбуждали само фанатизма на турците и нищо повече*3. Следователно тия войни са втората предшествующа причина на българското въстание, защото, от една страна, ожесточавали турците, а, от друга, вдъхвали на българите кураж и свята надежда за в бъдеще.

50

Анонимен

преди 2 месеца

опровержение - не разработваме щото отдавна са разработени хахахах

49

Анонимен

преди 2 месеца

До Чудно 47. Но щом ти се изказваш така пренебрежително за руските разработки, значи имаш много по-добри. Похвали се с достиженията си! Не се стеснявай.

48

Анонимен

преди 2 месеца

До учете история. Аз уча, но ти явно, не и повтаряш rлynocтu като nanaraл. А може и съзнателно да лъжеш. Вестник Знаме е издаван в Букурещ от 8-ми декември 1874 г. и през 1875 г. Излизат общо 27 броя. За кого ще пише Захари Стоянов в Букурещ 7 години след освобождението? Че и на 51 страница. Това вестник ли е или роман?

47

Чудно

преди 2 месеца

Какви нови космически разработки ? Те нямат и стари разработки. Блясък в очите. Разработват китайския москвич.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Беше то по съветско време кога разработваха нещо руснаците. Сега произвеждат доколкото могат стари неща, а останалото внос от Северна корея и Иран.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ разбраха за плановете на джуджето да им бута сателитите AL какво мисли по въпроса ?

44

Ivan

преди 2 месеца

Защо руснаците не изнасят велосипеди?- Защото не могат да намерят находище на велосипеди!И те така,тръгнали космически оръжия да произвеждат!Кола не могат да направят,за космоса се размечтали.Банда алкохоли.ци,само водката им е в главата!

43

карачанаков

преди 2 месеца

ПЕСков туй го остави ами кажи що потъна ,,ЦЕЗАРА,, пак ли някой не си изгаси фаса.

42

таварищ паПутин-хаха

преди 2 месеца

Нищо ново под слънцето! На всички е ясно още от 20 век ,че при детониране на ядрен заряд в Космоса може да се унищожат разузнавателните и комуникационни сателити на НАТО-МАТО-НАСРАТО посредством излъчването на радиация......Тия гащняци от Пентагона сега ли откриха топлата вода ????Да си приготвят прашките,лъковете и стрелите за джендъросаната си армия и да заповядат в Уркия да ги видим колко са ербап!!!

41

Гост

преди 2 месеца

До 33. Нам Русия е надежда, руския цар е наший спас, никой друг не ни поглежда не помисля заради нас Иван Вазов , 1877 година

40

Анонимен

преди 2 месеца

Почнат лу руснаците да отричат нещо - значи е вярно . Отричаха чернобил , отричаха че ще нападат украйна, отричаха че кораба москва е потънал ................ списъкът е безкраен

39

ФАЩ

преди 2 месеца

Гадаеме на боб...

38

Гошо

преди 2 месеца

Не разработвали нови космически оръжия.... За какво им е те си имат достатъчно такива.... Дано не се налага да ги употребяват...

37

Анонимен

преди 2 месеца

То сащ лъжеха че са ходили на Марс !!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Американците постоянно лъжат.Излъгаха че Русия ще нападне Украйна.А в Украйна си е мирно и спокойно.Сега лъжат че Русия ще качва оръжия в космоса.

35

Батман до останалите

преди 2 месеца

Не се карайте моята информация,че Русия експериментира с ядрени разработки в Космоса е с висока степен на достоверност.Мики Маус ще потвърди това ...ха-ха-ха....Ако искате може и да попитате бай Дрън той помни всичко и знае всичко за всички....също така Капитан Америка ще го подкрепя за да не се изтърколи нейде по някоя стълбичка...А Хилари Клинтън ще е готова да му сменява памперса ако се уака случайно...ха-ха-ха