Снимка: Instagram
fallback

На московски нощен клуб, в който миналия месец се проведе пищно парти с известни личности, беше наредено да затвори за 90 дни, след като предизвика ответна реакция от страна на руския политически елит.

На така нареченото събитие "Почти голи", което се проведе в московското заведение Mutabor, бяха заснети многобройни високопоставени гости и известни личности, облечени в бельо и разкриващи костюми.

Лефортовският районен съд нареди клубът да бъде затворен за три месеца, като постанови, че собственикът му е нарушил "санитарните и епидемиологичните изисквания".

Кремъл засили консервативната си реторика, откакто започна мащабни военни действия в Украйна, представяйки конфликта като бойно поле срещу Запада и неговите ценности.

Събитието противоречи на семейния имидж, който Москва се опитва да създаде, и предизвика призиви за разследване от страна на консервативни политици.

Известните гости, сред които победителят в "Евровизия" Дима Билан, поп певецът Филип Киркоров и журналистката и светска личност Ксения Собчак, се извиниха след партито, както и организаторката му Анастасия Ивлеева.

Руският рапър Вачо, който беше заснет на партито да носи само стратегически позициониран чорап, беше осъден на 15 дни затвор и призован да се яви в център за набиране на военнослужещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

.

преди 3 месеца

До 26, според мен и макарите трябва да се приберат в чорапа, наче ще е половинчата работа.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Това са Кремълските любимци

27

Анонимен

преди 3 месеца

Колко трябва да си морално пропаднал и духовно нищожен,че да се изтипосаш почти гол,размотавайки срамотийте си на публично място в момент,когато твои сънародници мръзнат,а някои умират в окопите?! Не се ли засрамиха от черните забрадки на майките,изгубили синовете си,не се ли трогнаха от сълзите на дечицата,останали без бащите си,за избитите невинни хора?! Всичките трябва незабавно да бъдат изпратени на фронта,за да измият позора,който натвориха!!! Развратени ненормалници!!!

fallback