fallback

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

198

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност, хиляди убийци, пуснати на свобода и оцелели на фронта са помилвани. Пишат подробно за тези убийци, които са убивали съвсем нечовешки зверски.

197

Анонимен

преди 5 месеца

Бил православен... Двойното убийство е, което впечатлява момите... Кошмарно! Зверско! Немислимо! И ... помилван изверга, пак да зверства над хората!!!Или, не, чакай! Жените ще родят нови... 😥

196

Анонимен

преди 5 месеца

Байдън лично е освободил Кирчо от психиатрията с уговорката Кирчо да стане премиер на България. Разбира се: с помощта на посолството, защото просто тъй един просто *** не става премиер, дори на марионетна държава като България.

fallback