Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В руските социални мрежи отново се появи новина за смъртта на Владимир Путин, президента на Русия. Този път гласи, че той е „починал“ в резултат на спиране на сърцето и в Русия „започва преврат“, пише obozrevatel.com.

Първи за това съобщи Telegram каналът "Генерал СВР", според който руският диктатор бил починал в резиденцията си във Валдай.

Oще по темата
„В 20,42 ч. московско време лекарите са спрели реанимационните действия и са констатирали смъртта. В момента лекарите са блокирани в стаята с трупа на Путин, държат ги хора от службата за сигурност на президента по личното разпореждане на Дмитрий Кочнев, който поддържа връзка и получава инструкции от секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. Охраната на двойника на президента е засилена“, се казва в публикацията на "Генерал СВР".

Историята за смъртта на Путин е публикувана от същия Telegram канал, който преди няколко дни съобщи, че сърцето на Путин е спряло. След последната публикация популярността на търсенето „Путин умря“ рязко нарасна.

Досега има много спекулации, че Путин е починал, включително и от астролози. Някои от тях „предсказват“, че на Путин му остава много малко и смъртта му ще настъпи всеки момент. А има и такива, които уверено заявяват, че Путин отдавна е умрял и вместо него пред света показват негови двойници. За това говори по-специално екстрасенсът Роман Шептицкий.

„Истинският Путин, смятам, че е починал преди 8 години. Сега вместо него виждаме негови двойници. Кога те ще умрат, не знам“, заяви Шептицкий в интервю за УНИАН.

OBOZ.UA припомня, че преди дни в мрежата беше разпространена информация, че Путин е изпаднал в безсъзнание в стаята си в резултат на спиране на сърцето, но медиците, които постоянно дежурят в бункера, са му оказали помощ. Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков опроверга слуховете за болест на Путин и нарече абсурдна информацията, че руският президент има двойници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

219

Анонимен

преди 6 месеца

Не ви ли писна да го морите!?

218

Важна новина!

преди 6 месеца

Бай Дън се е накккакал снощи в 21:32 часа!

217

Кошчей безсмертний

преди 6 месеца

до Ленин. Единият закри Руската империя, другият затвори Русия.

fallback