Снимка: БГНЕС
fallback

Русия планира да постави унищожено в Украйна натовско военно оборудване пред посолствата на западните страни, които са предоставили съответните оръжия на Киев, заяви председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, цитиран от Ройтерс.

"Предложението да се постави изгоряло оборудване в близост до посолствата на страните, които са го изпратили, е особено интересно. Ще помолим председателя на комисията по отбрана (към долната камара на руския парламент) да разгледа въпроса", каза Володин.

Представители на руските власти многократно разкритикуваха Запада за снабдяването на Украйна с оръжие, като посочиха, че по този начин възниква риск от проточване на конфликта и по-нататъшна ескалация, отбелязва Ройтерс. (БТА, Николай Велев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Христо Христов

преди 11 месеца

И телата на натовците трябва да струпат.

70

Иван - българин

преди 11 месеца

Овчарят засега е един и вече 30 г. размахва тоягата без някой да му се опъне..за да ни вкара всички в кошарата и демократично да ни стриже, стриже...то да беше само стригане. Е....руснаците не искат и аз съм с тях !

69

Тц,тц

преди 11 месеца

И в това бутафорна Русия се оказа за пореден път крадец на чужди идеи! Още миналата година Украйна напълни цял булевард в Киев на националния си празник с унищожени руски танкове! А и откъде ще намери Русия натовски оръжия на своя територия? Ще излезе, че е толкова безсилна, та е допуснала чужд агресор в собствените си земи???

fallback