Снимка БГНЕС
fallback

Досега не сме забелязали такова разположение на ядрени сили, което да изисква промяна на разположението на нашите.

Така генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отговори на въпрос за обявеното намерение на Русия да разположи ядрени оръжия в Беларус непосредствено преди срещата на върха на Алианса във Вилнюс в средата на юли.

Преди началото на заседанието на министрите на отбраната на НАТО в Брюксел той обаче заяви, че Русия инвестира огромни средства в нови ядрени оръжия, които разполага близо до границите с НАТО, в т.ч. и в Далечния север. Той увери, че Пактът винаги е давал отговор на това и ще продължи да го прави.

Oще по темата

Столтенберг още веднъж подчерта, че няма да се опитва да удължава мандата си, който изтича през септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Затова путинофилите се нуждаят от зловещ идол на който да се кланят. --------------- то па един идол - лакът и 5 пръста :)

70

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

То в Унгария 1956 като забелязаха руската армия в Будапеща само гледаха как разстрелват противниците на режима,а тогава атомните оръжия бяха лукс,а днес фют и градовете ги няма,тъй че пак само ще гледат каквото и да направи Русия в Украйна,а тя ще го направи съдейки по военната и история.Руският мир е само лакърдия за пред народа и да преглътне вкарването на редовни войски не само символично,както е сега,но дори и символично що стана к офанзивата тази година?

69

Русия свърши в 1917

преди 11 месеца

ДНЕС Е ПУТИНАРИЯ. ПРЕЗ 2025 НА ЧАСТИ

fallback