Снимка: БГНЕС
fallback

Нивото на доверие на руснаците в руския президент Владимир Путин e 80%. Това показват данните от социологическо проучване, проведено в периода 22-28 май. То е организирано от Всеруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ), съобщава ТАСС.

На въпроса за доверието в Путин 80% от участниците в проучването отговарят положително. Нивото на одобрение на дейността на президента е намаляло с 0,2 процентни пункта и е 76,3%", показва проучването.

Oще по темата
В анкетата са участвали 1.6 милиона руснаци.

Дейността на руското правителство се одобрява от 49,9% от анкетираните. Работата на министър-председателя Михаил Мишустин се одобрява от 52,9% от анкетираните, 62,3% от анкетираните са декларирали доверието си в Мишустин.

Анкетираните изразиха отношението си и към шефовете на парламентарно представените партии. 36,9% се доверяват на председателя на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов. 33,4% е подкрепата за лидера на Справедлива Русия За истината Сергей Миронов. Лидерът на ЛДПР Леонид Слуцки има 18,8% одобрение, а председателят на партия "Нови хора" Алексей Нечаев пък получава подкрепа от 9,6%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

cazzo duro

преди 1 година

До дежурните по путин :Как сте бе мишочета ?Търсите ли си вече нова работа ?Изкарахте ли някакъв курс ?Придобиете ли някакви умения ?Скоро няма да име кой да ви плаща за "работата". Да натискаш копчето "изтрий", ако някой каже нещо против жужи. :-)))Такива "специалисти" никой не търси.:-)))

70

Нищо ново

преди 1 година

И Хитлер и Сталин и Мусолини и кадафи и Ким Ир Сен и джуджето Путин са на един път.....пътници. а на последния сатрап и името му даже е такова...пътник..

69

Така

преди 1 година

А сред българите е някъде 95 процента.

fallback