Снимка: БГНЕС
fallback

Пресслужбата на ръководителя на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин публикува в канала си в "Телеграм" официално писмо с призив до руския министър на отбраната Сергей Шойгу да дойде в Бахмут.

"В момента подразделенията на ЧВК "Вагнер" контролират над 95% от населеното място Бахмут и продължават настъплението си за пълното му освобождаване. По фланговете на ЧВК "Вагнер", където са разположени подразделения на руските въоръжени сили, противникът е предприел редица успешни контраатаки.

Oще по темата
Предвид сложната оперативна обстановка, както и дългогодишния Ви опит в бойни операции, Ви моля да дойдете на територията на Бахмут, която се намира под контрола на паравоенните части на РФ, и да оцените ситуацията самостоятелно.

Предварително съм Ви благодарен и очаквам Вашето съгласие", казва Пригожин в писмото си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Путинофили неуки,

преди 1 година

през 1878г са ни освободили украинци, финландци, румънци и български хайдути на първа линия и шепа руснаци в тила. А българските чорбаджии са осигурявали снабдяването на тая армия. А Вълчан войвода е натоварил 60 конски товара злато на кораб за руския император и предварително плаща войната. Няма нищо безплатно на тоя свят !

61

Анонимен

преди 1 година

Украинските батареи са на 80 км от Луганск. Поразили са казарми на окупаторите с украински балистични ракети ГРОМ 2, а не с натовски ЩОРМ ШЕДОУ, които са с обсег 300 км и ще бъдат използвани върху Керченския мост и казарми на окупаторите в Крим. В Луганск са били зетят на Шойгу, Алексей Столяров и членът на ГосДума и Единна Россия, Виктор Водолацки. Последният се шлял безцелно из руините и на главата му пада тухла, което той представил като рана от артилерийски обстрел.

60

тя

преди 1 година

Наркомана иска цял Свят да се занимава с неговите проблеми и да му дават всичко каквото поиска и на всеко международно събитие да му слушаме простотийте !

fallback