fallback


Парад по случай 78-ата годишнина от победата във Втората световна война се провежда на Червения площад в руската столица Москва.

Присъства и руският президент Владимир Путин.

За първи път в някои райони на Русия няма да се проведат традиционните военни паради. Паради ще има в големите градове, но е забранено използването на дронове.  

На днешния 9 май в Русия няма да се състои шествието „Безсмъртен полк“, според някои тълкувания поради опасения, че сред портретите може да се окажат и на хора, убити във войната в Украйна.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

225

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА !

224

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА !

223

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

fallback