225

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА !

224

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА !

223

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

222

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка ще премине гол по рубашка

221

Анонимен

преди 1 година

Двойниците на Путин сами не си вярват. А мужиците се крият при роднини, за да не ги подкарат към ВоенКомата. Украинската екскурзия върви по план. Мобилизираните наторяват украинския чернозем.

220

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

219

ЧебуРашка

преди 1 година

Ще има ли военен парад на детските градини? Родителите собственоръчно им ушили униформите. Упражнявали се, пели, маарширували. Децата (на руски ,,детсадовцы"), детсадовците де, много се надявали да минат и те на парада. Не знаем защо не се е случило, но след 15-ина години може да се включат в СВО. Дотогава може да са превзели Бахмут.

218

Журналист

преди 1 година

На парада в Москва присъствал и Путин ! Да , ама не ! Присъствал е петия му двойник ! Приказчици за Иванча нашите пишман журналисти да ги разправят на невръстните си дечица .

217

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 239: Аехивният танк видя, а тактическите и стратегически ракети - не. Нищо ново за русофобски ***. Хайде сега напиши по другата опорка - че не бил Путин на парада, а двойник.

216

Анонимен

преди 1 година

То каквито танковете такива и ядрените ракети. Освен това, с тия ракети вече никого не плашите. Ще са ви поредната, но този път последна грешка. Поздрави на Копейкин.

215

До Жоро

преди 1 година

Адаш, нещо снимки?

214

Кой какъв е

преди 1 година

Меркел като канцлер на Германия и Франсоа Оланд като президент на Франция подписаха Минските съглашения заедно с президентите на Русия и Украйна - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Така можеше да се избегне войната в Украйна. Но дойде време и двамата да си признаят, че изобщо не са имали намерение да настояват прилагането на тези споразумения, а само за да дадат време Украйна да се подготви за война с Русия.

213

Анонимен

преди 1 година

до Слава на Русия - ами то по-добре да беше нямало парад отколкото тая пародия със самотния сто годишен танк. Копаят дъното любимите ти руски нацисти.

212

В чест на празника

преди 1 година

Украйна е изстреляла ракети HIMARS по сграда, в което са настанени пленени украински войници, останали в ЧВК Вагнер за размяна, каза Евгений Пригожин.

211

Анонимен

преди 1 година

Единствените нацисти като поведение и манталитет са руснаците.

210

А парадът в Киев?

преди 1 година

А къде е парадът на победата в Киев? Полкът Азов си носят свастиките, а Бандера, който е служил на нацистка Германия е обявен за национален герой. Ето това е укронацизмът.

209

загрижен

преди 1 година

До Анонимен 217Относно въпроса за БВП-то през 1989 и 2023 - 20 към 84М USD - да, поне 10пъти сме по-богати!

208

Слава на Русия

преди 1 година

Нали уж нямаше да има парад? За пореден път ни излъгаха нашите (а и западните) медии.

207

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? 229Той рейтингът е толкова колкото каже другаря - не си ли разбрал?В територия, в която убиват опонентите, какво може да очакваш???

206

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 228: Украинският народ сам се набута в блатото. За това, което сега Украйна получава от САЩ не само децата, а и внуците на тези, които ще останат в Украйна, ще плащат. А Украйна е най-бедната държава в Европа. По БНП на глава от населението е по-назад и от Албания.