Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Русия експулсира 34 от около 90 германски дипломати, работещи в Москва, съобщи в събота вестник Bild, позовавайки се на свои източници.

Експулсирането е в отговор на решението на Берлин да експулсира над 20 руски дипломати. Значително ще бъде ограничен и максималният брой служители на германските дипломатически мисии в Русия.

По-рано агенция ДПА информира, че руски самолет Ил-96-300 е излетял в събота от Москва и е кацнал в Берлин. Твърди се, че полетът е имал специално дипломатическо разрешение. Първоначално не бяха дадени подробности за товара и пътниците. Въпреки това, както отбелязва ДПА, може да се предположи, че това е полет, свързан с дипломати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Песков свири Вагнер

преди 1 година

в Московската Филхармония ! Що не ръкопляскате ?

24

Анонимен

преди 1 година

Владислав Амосов от Якутия, екс офицер от Главно Разузнавателно Управление ГРУ на РФ премина на страната на Украйна. Защото Русия започна бандитска война. Той създава Сибирския Батальон от бойци от Сибир, решили да свалят Путинския престъпен режим.

23

БВП

преди 1 година

БВП на кралството - 3.2 милиарда долара от които дела на реалната икономика е 0.64 милиарда. Е това е просперираща икономика, добре че останалия свят е луд да продава стоки срещу английските хартии (паунди)... хахахаххахаахаах

fallback