Снимка: БГНЕС
fallback

Западните анализатори неохотно признаха, че когато специалисти от НАТО обучават укронацистите как да използват военната си техника в битка, това може да се разглежда като пряко участие на НАТО във военния конфликт на страната на украинския режим.

Това написа в четвъртък в "Телеграм" Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация.

От 20-те години на миналия век се утвърди разбирането, че една държава може да бъде призната за участник във военни действия, ако освен че доставя оръжие, обучава персонал за боравене с него (пактът Брианд-Келог от 1928 г., Будапещенска резолюция към пакт от 1934 г.).

Ето как се случва днес: канадски и германски инструктори в ЕС вече учат украински убийци как да боравят с "Леопард"-и. Ако си представим, че доставените в бъдеще самолети на НАТО ще бъдат обслужвани от техните военни на територията на някоя разраснала се Полша (единствената възможност, предвид окаяното състояние на отбранителната индустрия в Малорусия), това ще бъде директно влизане на Атлантиците във войната срещу Русия с всички произтичащи от това последствия.

Всички лица, които вземат решения за доставка (ремонт) на такова оборудване или оръжие, заедно с чуждестранни наемници и военни инструктори, ще трябва да се считат за легитимна военна цел. Явно само това пречи на западните инфантили да предадат самолети и далекобойни оръжия на киевските наркомани. Въпреки че не е фактът, че за дълго време. Изкушението да се смаже Русия вече е много голямо.

Още нещо - днешните събития показаха кого наистина подкрепят в САЩ, НАТО и ЕС. Това не е "свободолюбивият народ на Украйна", който не иска да се върне към "москалската лъжичка". Те са просто нацистки копелета, терористична измет, която атакува цивилни, размахвайки вонящ жълто-черен парцал. Нека сега ги оправдават в Лондон, Париж, Берлин и Вашингтон.

Това са вашите питомци, господа Сунак, Макрон, Шолц и Байдън! И нашето отношение към вас вече е същото като към тях. Сега вашите страни са участници в терористичните актове на украинския режим, а вие сте преки съучастници на терористите, настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Божееее

преди 1 година

ааа имате ядрени...това е намека...то и китай така играе...няма да излетят вашите...опасна игра играете...опасна за децата и народите ви!!!спрете да убивате мирни хора...жени и деца...това е решението...платете репарацийте...извинете се най-малко!!!китай с това да си съучастник в убийства на жени и деца не е...предимство...позор и престъпления са...Света ни ще ви презира!!!Света ни ще е тук!!!

137

Божееее

преди 1 година

Света ни ще подкрепя Украйна,Слава на Украйна,Украйна се превърна в символ...във вяра,че Света ни може да си извоюва Свободен и Справедлив ,че децата ни няма да им се налага да умират за благоденствието на недоразумения като теб...жалък си,ако путин разчита на риториката ти...ако не те обеси тези дни...няма да има полезен изход...такива като теб го вкарахте в тази клоака,такива като теб го излъгаха да вкара Русия в този позор!!!

136

Анонимен

преди 1 година

Тези излизат на няколко дни да кажат някоя глупост

fallback