Снимка: БГНЕС
fallback

Няколко мъже са ограбили и убили семейство от 8 души в окупираното от Русия село Макеевка в Луганска област в източната част на Украйна, предаде ДПА, като се позова на руски и украински медии.

Сред убитите са и четири четири деца.

При нападението са били откраднати пари в брой, мобилни телефони и автомобил. Според руската държавна информационна агенция ТАСС трима заподозрени вече са арестувани.

По информация от украински медии заподозрените са членове на известната наемническа групировка "Вагнер". Групата наскоро е набирала нови членове в руски затвори, отбелязва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Mr. Govnochistachev

преди 1 година

Ако освен денги, телефони и автомобили са изчезнали перални, чинии, ибрици и тоалетни чинии е ясно кои са извършителите.

97

до CHAVO

преди 1 година

Браво на теб , добре им го каза, ясно и точно... Сега само да не забравиш да си избършеш пяната около устата, че някой може да те вземе погрешка за побесняло зло куче. Иначе си доста вдъхновен и не бих се учудил, ако не си и първороден наследник на някое старо комунистическо величие или бивш шеф на някой от лагерите в Скравена или в Белене. Познах ли ?

96

благодарност

преди 1 година

Благодаря на Бога, че има толкова умни и добре осведомени като другаря от пост100 (хаха) , че да ни обяснят кое как е и кой е добрия и кой - лошия! Сег и копейките дето са си заработили ще са им сладки и с радост да си ги харчат за свещи!!!

fallback