98

Mr. Govnochistachev

преди 1 година

Ако освен денги, телефони и автомобили са изчезнали перални, чинии, ибрици и тоалетни чинии е ясно кои са извършителите.

97

до CHAVO

преди 1 година

Браво на теб , добре им го каза, ясно и точно... Сега само да не забравиш да си избършеш пяната около устата, че някой може да те вземе погрешка за побесняло зло куче. Иначе си доста вдъхновен и не бих се учудил, ако не си и първороден наследник на някое старо комунистическо величие или бивш шеф на някой от лагерите в Скравена или в Белене. Познах ли ?

96

благодарност

преди 1 година

Благодаря на Бога, че има толкова умни и добре осведомени като другаря от пост100 (хаха) , че да ни обяснят кое как е и кой е добрия и кой - лошия! Сег и копейките дето са си заработили ще са им сладки и с радост да си ги харчат за свещи!!!

95

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт ,вероятно са ги хванали по липсващите чипове на перанята и хладилника :)))

94

Ха-ха

преди 1 година

Обзалагам се, че украинските нацисти са избили рускоезично семейство. Типично в стил зелените *** на нацистка Украйна. Това разбира се за мисирките няма значение. Важно е да крякат в хор по команда.

93

До 83

преди 1 година

За какво изтегляне на украинци говориш? Село Макеевка отдавна е окупирано, при това е далеч от фронта!

92

CHAVO

преди 1 година

Tакива еркеци като вас "краварски мушмуроци" лаещи по сайтовете, които горят от нетърпение да ходят да бутат паметници от ВСВ, за вас приятелите ви от евро-атлантическото мнозинство в Парламента и тези полски евреи които се оплакваха до скоро, че са им "демилитаризирали" тракторите, до пролетта ще активират този прословут "чл.5". И тогава майка ви мила, през настоящата 2023 година "момченца" от соросоидната "диванна армия" работещи срещу заплащане, защото батковците са ви приготвили друга изненада: "Мобилизация и изпращането ви на фронта, писдосьi"!

91

Той е

преди 1 година

Безчинствата на Украинските фашаги, няма как да не препишат това на руснаците. ....лесно е да ги избият свои,както се случва от 2014 насам, и да обвиняваш с празнословия! Няма по долно племе.

90

Гиб Мелсън

преди 1 година

Това е почерка на украинските националисти. Само те убиват деца. В Донбас има цяла алея на ангелите на избити деца от украинските националисти.

89

Кос

преди 1 година

"По информация от украински медии заподозрените са членове на известната наемническа групировка "Вагнер". Нищо, че Вагнер на кънда от това място, или са излезли в неплатен отпуск ще кажат от бесараПски фронт 2.0. Тъй да се каже, статията съдържа продуктово позициониране. Направо напишете "Платено съобщение" , че да ви разберат хората.

88

Космонавт

преди 1 година

След като са ги избили са им откраднали и тоалетната чиния. Така завършват руските приказки.

87

Алекс

преди 1 година

Затова всеки бяга с 200 от "руский мир".

86

Анонимен

преди 1 година

Пише часова разлика но май не можеш да четеш , или не знаеш какво е това. Нямаш обща култура ,нула.

85

Не спим

преди 1 година

Защото е още след обед. Ти май не си чувал за географски часови пояси или си мислиш, че целият свят се сверява по съветския ти часовник Сейко-Сергейко.

84

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските тролеи не спят нощем заради часовата разлика. Тракат.

83

Анонимен

преди 1 година

Руснаците особено ако са бивши затворници може да са ги обрали , но пък украинците имат навик като се изтеглят да убиват своите нарочно. И като се връщат. Буча Изюм Херсон

82

Анонимен

преди 1 година

Руснаците може да са ги обрали , но украинците имат навик като се изтеглят да убиват своите нарочно. И като се връщат.

81

Анонимен

преди 1 година

Абе лайковете не работят !

80

Анонимен

преди 1 година

До "Проблема е че гилдията на задокеанските трролове на които било добро заплащането по техни данни та техния брой се увеличава.

79

Анонимен

преди 1 година

Няма доказателства. Допускам че руснаците от Вагнер/затворници са ги обрали но дали не са били убити от украинските при напускане на Макавеева.