Снимка: БГНЕС
fallback

Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се е насладила на разкошно пътуване до Париж, където похарчила над 84 хил. долара за дизайнерски стоки, докато Русия е сипела бомби над Киев, твърдят западни издания. Светлана Иванова, която е жена на заместник-министъра на отбраната на Кремъл Тимур Иванов, пътувала до Париж и Англия, за да види децата си тийнейджъри през март тази година.

Разкритието е на близката до задържания руски опозиционен лидер Алексей Навални Фондация за борба с корупцията. Организацията е открила, че Иванова е посетила бутик на “Прада” във френската столица, както и други луксозни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хил. долара по време на краткото си “бягство” от Русия.

Въпреки човешката трагедия в Украйна със загуби и за двете страни на сраженията съюзниците на Путин до голяма степен продължават с нормалното си ежедневие, отбелязват експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Анонимен

преди 1 година

Оля харчи сигурно толкова всеки месец държавни пари и на американските и европейските данъкоплатци но това за никого не е проблем нито за укрите

109

Анонимен

преди 1 година

Ами че то и в България е така едни са много богати , други заможни а трети гледат как живеят първите две групи.

108

Дедо Мраз

преди 1 година

2023 Русия ще се разпадне отвътре

fallback