Снимка: БГНЕС
fallback

Москва обяви, че от президента на Украйна зависи да прекрати военния конфликт в страната. От Кремъл отново подчертават, че Киев продължава да отхвърля руските условия да признае Крим и окупираните територии.

На церемония в Москва Владимир Путин обеща да продължи с боевете въпреки западните критики. И потвърди, че Русия нанася целенасочени удари по украинската енергийна инфраструктура, които били предизвикани, съобщава Нова тв.

„В момента се вдига много шум около нашите атаки срещу енергийната инфраструктура на съседната държава. Да, правим го. Но кой го започна? Кой удари Кримския мост? Кой взриви електропроводите от АЕЦ Курск? Кой не доставя вода на Донецк? Недоставянето на вода на град с повече от един милион души е акт на геноцид. Никой никога не е казал и дума за това. Пълна тишина. Но щом помръднем и направим нещо в отговор - те крещят към цялата вселена. Това няма да попречи на нашите бойни мисии”, каза Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

toti

преди 1 година

Дреме му,като знае още колко запасни ще умрат,дори герой ще ги направи с един тенекиен медал,че те *** на малко се радват там!!!

125

Анонимен

преди 1 година

Хей, Бонго бонго ли си, монго ли си или си ***? По прилича да си от *** крадливи "братя"... сиреч от миллетя! След майдана в Украйна нацистите създадоха паравоенни формирования и с редовната арбмия започнаха да избиват "за спорта" цивилно руско население в Донбас. Къде си видял тук в България армията да прочистква районите с турско население? Макар че заради убийствата на българи и терористичните действия на турците у нас преди "голямата екскурзия" Тодор Живков трябваше да изсели всички.

124

Анонимен

преди 1 година

Украинската земя си е изцяла руска, и Русия никога няма да я отстъпи на извергите от САЩ. Безумците още вярвят, че Украйна печелела или че ще спечели. Че и Крим щели да си върнат?!?!? Ненормалници. Крим винаги е бил руски и такъв ще си остане. Това че им дадоха земи да стопанисват не значи, че ще ги оставят да ги прочистват от руско население. Сега си ги връщат обратно и никой не може да им попречи. Крайно време е Путин да вдигне редовната армия и да ги приключи за седмица, а не да ги търпи.

fallback