Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Възстановяването на руската икономика ще отнеме повече от нормалното.

Oще по темата
Това се казва в доклад на Руската централна банка, съобщи ТАСС.

Спадът на БВП за тази година ще бъде по-малък. Възстановяването обаче ще е по-дълго от първоначално очакваното.

Очаква се БВП да се свие до 3 или 3.5 процента, като това е подобрение в сравнение с първоначалните очаквания от между 4 и 6.

Затрудненията в предлагането може да се окажат по-дълготрайни. За следващата година се очаква свиване на руската икономика с между 1 и 4 процента.

Нарастването през четвъртото тримесечие на предстоящата година ще е по-малко от очакваното. През следващите две години се очаква растеж между 1.5 и 2.5 процента.

Докладът разглежда различни модели на икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 година

Докладите за Русия са ясни, но въпросът е : кога ще излезе доклада от фалиралите САЩ ?

35

Някой

преди 1 година

Анонимния,знаеш ли че слагаха отрязани глави на палтизани по селата.Знаеш ли че убиха деца в Ястребино.Знаеш ли какви убийства е имало преди 1944.Кой уби Вапцаров.Кой уби Гео Милев.Да си русофил не значи че си убиец,но трябва малко мислене и четене.

34

Бай Дрън

преди 1 година

Мой човек, нещо бъркаш комунизма с русофилството. Представяш нещата като черни и бели. Нали не мислиш сериозно, че тия, които имат симпатия към Русия са главорези, а ония, които мислят как да избягат на Запад за пари са демократи и русофоби? Много контрастно представяш нещата. 90% от двете групи си нямат и представа какви глупости пишеш за тях. Ти по подобна логика може да кажеш, че и фашистите са русофили, защото видиш ли, русофилите били националисти и искали Македония в България...

fallback