Снимка: БГНЕС
fallback

Изявлението на украинския президент Володимир Зеленски за нанасяне на превантивен удар срещу Русия потвърждава заплахата, която представлява Киев, и необходимостта от специалната военна операция, заяви днес руският министър на външните работи Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Oще по темата

"Вчера Зеленски призова своите западни господари да нанесат превантивен ядрен удар срещу Русия. По този начин въпросната фигура представи по същество пред целия свят очевидни доказателства за заплахите, породени киевския режим, за чието неутрализиране беше започната и специалната военна операция", каза руският външен министър на заседание на представители на управляващата партия "Единна Русия".

Вчера украинският президент заяви по време на дискусия с австралийския мозъчен тръст Институт "Лоуи", че НАТО трябва да нанесе удари срещу Русия, за да предотврати каквото и да било използване на ядрено оръжие. Зеленски не поясни какви точно удари има предвид, отбелязва Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

обективната истина

преди 1 година

технологичният Свят,не му е проблем да ги нанесе,възпира ги морала...Бог,не са решение ядрените за никого,Русия никога не е била заплашвана от никого,путин клишето на кгб си иска да определя как да живеят Народите,Света ни бе приел Русия,путин заплаши Света ни ядрени...при нужда ще има превантивни,може да сте сигурни,...и не е блъф!!!...успех...по пътя за Ада!!!

45

Анонимен

преди 1 година

За да има мир Зеленски във Сибир!! И в усмирителна риза ако може!

44

6767

преди 1 година

Като гледам коментарите Митрофанова е развързала кесията по случай рождения ден на късия диктатор

fallback