46

обективната истина

преди 1 година

технологичният Свят,не му е проблем да ги нанесе,възпира ги морала...Бог,не са решение ядрените за никого,Русия никога не е била заплашвана от никого,путин клишето на кгб си иска да определя как да живеят Народите,Света ни бе приел Русия,путин заплаши Света ни ядрени...при нужда ще има превантивни,може да сте сигурни,...и не е блъф!!!...успех...по пътя за Ада!!!

45

Анонимен

преди 1 година

За да има мир Зеленски във Сибир!! И в усмирителна риза ако може!

44

6767

преди 1 година

Като гледам коментарите Митрофанова е развързала кесията по случай рождения ден на късия диктатор

43

Пази Боже

преди 1 година

Тия и двамцата - един дол дренки! Братя!

42

НЯМА КАК

преди 1 година

С ЯДРЕН УДАР ДА ПРЕДОТВРАТИШ ЯДРЕН УДАР! ТОЧНО ОБРАТНОТО - ОТВЕТНИЯТ УДАР ЩЕ СЕ СЛУЧИ СВЕТКАВИЧНО! ИНФАНТИЛИЗЪМ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА!

41

Ники

преди 1 година

Значи те нали с това се оправдаваха. Сега не можело уж, лоши хора били тия украинци. Е да не се притеснява щатите ще ударят превантивно така или иначе само да си помислят в Москва да използват ядрено оръжие извън рамката на обичайните им приказки.

40

Анонимен

преди 1 година

Зеленото джудже не само е нагло и безсрамно, но и неспасяемо безумно!

39

Unknown

преди 1 година

Време е един от двамата да гушне букета ..... иначе WW3....

38

Silmarillion

преди 1 година

За военолюбивите и хомофобни почитатели на Русия ще припомня един исторически факт. Александър Македонски с армия от "меки китки" е завладял половината свят. Хетеро съм, но ми омръзна да чета антиджендърските излияния на "големите мъжаги" боюващи от клавиатурата за единствената истина проповядвана от градинското кич-украшение в Кремъл. Като сте такива големи мъже, що не идете да помогнете на Русия наистина, доброволците там свършиха и сигурно ще се радват да ви пратят за храна на УК оръдията?

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36. Войната я отвориха и я подържат САЩ. За всички е видно, че целта е да се удари Европа и Русия едновременно. Само Зеленски не разбира, че е маша в ръцете на американците.

36

НАТО трябва да...

преди 1 година

Премести и обгради Русия със висоокоточни ракети и да им държиу ядрения арсенал под прицел ,а мръднат огън от всички посоки иначе Путин Ще ни изпотрепе и изтрови !Русия е агресор който губи войната Путин ежвъв опасност няма да ни цепи басма нещата са или или !

35

Jas

преди 1 година

Хуморът на Лавров е като Съветския съюз (пардон, Русия) - с неопределени и постоянно променящи се граници!

34

Selber schuld

преди 1 година

Лавров - сами сте си виновни ! До сега глезихте фашисткия режим на Зелята , а трябваше да скочите твърдо от самото начало и да заличите от лицето на земята всякакъв вид бандеровци , така че жандърската пасмина в Европа да не си и помисля за нещо друго, освен гей-паради и прайдове !

33

Анонимен

преди 1 година

Зеленски само си плямпа, а ра6истите отвориха голяма война в Еропа и заплашват ефективно да използват ядреното си въоръжаване. А тъжния кон наглъл и лъжлив както обикновено.

32

ПОЛК АЗОВ

преди 1 година

Лавров, ще те гоним до Урал!

31

бай Танас

преди 1 година

Как само лъже шeбeкът му дoлeн! Явно усеща, че скоро може да ocмърди някоя московска канавка...

30

Анонимен

преди 1 година

руското ръководство с лъжци и лицемери. Украйна била заплаха, ако Украйна е заплаха за русия за какво могъщество на руската държава може да се говори. Те са едно нищо в такъв случай.

29

Анонимен

преди 1 година

Това и аз отдавна казвам.Русия трябва превантивно да бъде изпепелена.Да я няма на картата.

28

Анонимен

преди 1 година

Лавров да се кчва на лодката и към Аляска. Там поне към днешна дата няма да го окичат на някой клон.

27

Анонимен

преди 1 година

Православието е гръцко, ние сме го разпространили в североизточна Монголия, ние им дадохме кирилица, какви защитници са тез без оригинала България ? :))))