Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руското министерство на отбраната заяви, че британски разузнавателен самолет е навлязъл в руското въздушно пространство в близост до нос Святой, който се намира между Баренцево и Бяло море, съобщи Ройтерс.

Руски изтребител принудително е извел британския военен самолет извън руското въздушно пространство, се казва в изявлението на руското министерство.

От изявлението на руското министерство става ясно, че руският изтребител е бил МиГ-31БМ, а британският военен самолет е бил идентифициран от руските сили като Ар Си 135 (RC-135) - самолет за радиотехническо разузнаване и радио електронна борба, уточни ТАСС.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Абе 34,

преди 1 година

Кьорав ли си англосаксите какво правят по целия свят. И само Русия ти виновна, щото спасява и твоите сънародници в Украйна от разни паравоенни татуирани организации. Кажи къв го държаха САЩ в Ирак, Афганистан, Египет, Йемен, Либия, Сирия,.......и къде беше ти тогава да се изходиш по въпросите. Мразя подобни хора на които справедливостта е ампутирана по рождение. За едни може, за други не може, ама вече не е тъй. Хората нд искат либерастията да определя живота им

32

Анонимен

преди 1 година

ВСЪЩНОСТ НЕ СА ГО СВАЛИЛИ ЩОТО БРИТАНСКАТА ПРЪДНЯ Е СТРАХЛИВА!!! ИЗБЯГАЛ Е ПРЕДИ ДА ГО НАСТИГНАТ...

31

Анонимен

преди 1 година

Е и кво от това ,ваште кратуни от днес .бг какво разбира от тая работа ,само преписвате това -онова от МЕДИИТЕ ттябва да се забрани съществуването на подобни *** като вас.

fallback