33

Абе 34,

преди 1 година

Кьорав ли си англосаксите какво правят по целия свят. И само Русия ти виновна, щото спасява и твоите сънародници в Украйна от разни паравоенни татуирани организации. Кажи къв го държаха САЩ в Ирак, Афганистан, Египет, Йемен, Либия, Сирия,.......и къде беше ти тогава да се изходиш по въпросите. Мразя подобни хора на които справедливостта е ампутирана по рождение. За едни може, за други не може, ама вече не е тъй. Хората нд искат либерастията да определя живота им

32

Анонимен

преди 1 година

ВСЪЩНОСТ НЕ СА ГО СВАЛИЛИ ЩОТО БРИТАНСКАТА ПРЪДНЯ Е СТРАХЛИВА!!! ИЗБЯГАЛ Е ПРЕДИ ДА ГО НАСТИГНАТ...

31

Анонимен

преди 1 година

Е и кво от това ,ваште кратуни от днес .бг какво разбира от тая работа ,само преписвате това -онова от МЕДИИТЕ ттябва да се забрани съществуването на подобни *** като вас.

30

Иванов

преди 1 година

Щом рашистите могат да нарушават куп правила и даже нападнаха цяла държава какво се сърдят на другите че ги шпионират това е най малкото което заслужават.

29

Скоро

преди 1 година

очаквайте турнето на Путин из Европа. ;) Билетите са почти разпродадени!

28

джо

преди 1 година

Хайде стига с тъпите коментари, какво могат или немогат Руснаците е нещо съвсем различно. Англетата са нарушили въздушното пространство а руснаците са ги изгонили. Това е. Ако е трябвало да направят друго, щяли са да го направят без колебание.

27

Анонимен

преди 1 година

Paшистът се е разминал със съдбата на крайцера Москва.

26

Динев

преди 1 година

Така бе когато руски самолети нарушиха скоро шведското въздушно пространство никой нищо не каза тяхните подводници постоянно го засичат в чужди води ,но батюшките с като специални избраници могат да убиват и крадат перални където си искат а тяхното сакън да не го пипаме

25

Анонимен

преди 1 година

депутинизация и демилитаризация на Раша трябва час по-скоро

24

Анонимен

преди 1 година

"На руснаците, останаха ли им изтребители още?" ______________________________ Това на снимката не е *** изтребител, а мощен авиационен комплекс с полетна маса от почти 42 тона и max скорост над 3 MAXa. Главното достойнство на МиГ-31БМ са неговите двигатели с коефициент над 1 и това, че има възможност за броени секунди да достигне своя "таван".

23

Анонимен

преди 1 година

Ако беше СССР този щеше да лети по дъното на морето.

22

Анонимен

преди 1 година

РусНАЦИте "съобщават" за такива неща, само ако са нарушавали или възнамеряват да нарушават многократно въздушното пространство на други държави.

21

До калеко алеко

преди 1 година

Калеко,доктора каза,че когато не си пееш лекарстватя,започваш да си представяш небивалици.

20

Калеко Алеко

преди 1 година

Чакам и други от дежурните пациенти във форума да се отзоват на сутрешната визитация ... гледам профилите и епикризите им и си давам сметка за пораженията които е нанесла путинофилията ... !!!

19

Анонимен

преди 1 година

Защо не го свалят!? Когато руски беше до Англия, но в международно, виеха като койоти на Острова.

18

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко - "да не би да е бил на територията на Украйна или ..." То си пише къде е бил ,ама чукча писател, чукча не читател :)))))

17

До 20 Калеко Алеко

преди 1 година

Рано си се надрусал беПедал ! До довечера може и да хвърлиш топаПендал

16

Калеко Алеко

преди 1 година

Аууу принудили са го ... да не би да е бил на територията на Украйна или на някоя от самопровъзгласилите се джихадистки проруски реСпублики на кремълският ИДИЛ ... скоро путинистите ще бъдат принудително изселени от европейската част на раша и изпратени в трудови лагери в сибир на разпореждане на Китай ... !!!

15

Анонимен

преди 1 година

На руснаците, останаха ли им изтребители още?

14

Анонимен

преди 1 година

Това да прекъснеш поредният алкашки запой,е много нагло поведение.