Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Съмнения, че Украйна ще съществува след две години, изрази заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев. Това той заяви в Telegram канала си.

Oще по темата
Повод за думите му стана информацията, че Украйна иска да постигне споразумение със САЩ за ленд-лийз за доставка на американски втечнен природен газ със заплащане след две години, посочва Lenta.ru.

„А кой е казал, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света? Макар че на американците вече им е все едно – те толкова са инвестирали в проекта „анти Русия“, че всичко останало за тях е дреболия“, реагира Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Обективно

преди 1 година

И така ще стане!!! Със сигурност. Без значение дали Ни харисва или не!!! ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩА В ПОЛДА НА РУСИЯ, БРАЗИЛИЯ, КИТАЙ И ИНДИЯ!!!

114

Анонимен

преди 1 година

Фантназите и мечтите са безплатни Медведев мечтай си не ни пречи вие предполагате господ разполага и винаги ще бъде неговата воля но вие сте забравили за него

113

Анонимен

преди 1 година

След две години е много време може и Медведев или Путин да не съществуват може много неща да се случат има поговорка кой гроб копае сам пада в него

fallback